Sanovnik trčati – šta znači sanjati trčanje, da trčiš

Snovi o trčanju su dosta česti, a njihovo značenje najviše zavisi od toga da li ste trčali sa lakoćom ili ne, ali i od ostalih detalja. Ovi snovi uglavnom imaju pozitivnu simboliku i ukazuju na poslovne i druge uspehe. Pokušajte da se prisetite što više detalja iz sna, da biste mogli pravilno da ga protumačite. Neka od mogućih značenja snova o trčanju možete pročitati u nastavku teksta.

Šta znači sanjati trčanje?

Sanjati da trčite lako i brzo: Ukoliko ste sanjali da trčite lako i brzo, to je znak da ćete se u narednom periodu kretati kroz život sa lakoćom i da ćete se veoma dobro snalaziti u svim situacijama. Zahvaljujući svom trudu i upornosti, uspećete da ostvarite svoje ciljeve i imaćete veliko samopouzdanje.

Sanjati da trčite otežano i sporo: Ukoliko ste u snu trčali otežano i jedva pokretali noge, ili ukoliko ste se spoticali i padali, to je znak da vas u bliskoj budućnosti očekuju brojni problemi i prepreke na putu do uspeha. Moguće je da nećete biti dovoljno odlučni i uporni da ostvarite svoj cilj.

Sanjati da trčite u mestu: Trčanje u mestu je znak da ste jako neodlučni i neodgovorni kada su u pitanju ozbiljne stvari u životu. Zbog toga nećete napredovati na poslovnom planu i vaše finansijsko stanje biće jako loše. Bilo bi dobro nekada da poslušate svoju intuiciju.

Sanjati da druga osoba trči: Ako ste sanjali kako druga osoba trči, to znači da ćete napredovati na poslovnom planu.

Sanjati da učestvujete u trci: Ukoliko ste sanjali da učestvujete u trci, to je znak da imate jako izražen takmičarski duh i da se i u stvarnom životu borite da stignete do svog cilja.

Sanjati da gledate trku: Ukoliko ste u snu samo gledali trku, ovaj san je upozorenje da ne treba da zanemarujete svakodnevne obaveze koje imate.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.