Sanovnik talasi – šta znači sanjati talase

Talasi u snu mogu imati kako pozitivnu, tako i negativnu simboliku. Značenje snova u kojima su talasi dominantni motivi zavisi od načina na koji sanjate talase i od drugih detalja. Da biste pravilno protumačili san, pokušajte da se prisetite što više detalja. U nastavku možete videti nešto više o simbolici ovakvih snova.

Šta znači sanjati talase?

Sanjati male i mirne talase: Ukoliko ste sanjali male i mirne talase, to je znak da ćete uskoro doneti neku važnu životnu odluku. Osim toga, ovaj san može značiti da ćete biti svedok jakih emocija koje će neka osoba doživeti, ali koje će uspeti dobro da iskontroliše.

Sanjati velike i nemirne talase: Ako ste sanjali velike i nemirne talase i buru, to ukazuje da je odluka koju ste doneli skroz pogrešna. Takođe, ovaj san znači da ćete biti svedok nečijih burnih i nekontrolisanih emocija.

Sanjati da plovite kroz talase: Ukoliko ste sanjali kako plovite čamcem ili brodom kroz talase, to je znak da pokušavate da se priviknete na svoje emocije. To što osećate za vas je potpuno strano i potrebno vam je vreme da biste mogli to da prihvatite.

Sanjati da vas nosi talas: Ako ste sanjali kako vas je poneo talas, to je znak da ste spremni da počnete potpuno novu fazu u svom životu.

Sanjati da ste zarobljeni u talasima: Ako ste sanjali kako ste uhvaćeni u talasima i kako ne možete da izađete iz njih, taj san ukazuje na neko veliko emotivno pitanje koje treba da rešite. Moguće je da potiskujete svoja osećanja i neke negativne emocije.

Sanjati da čujete talase u snu: Ukoliko ste u snu samo čuli talase, to ukazuje na osećaj spokoja i senzualnosti. Ovaj san ima pozitivnu simboliku i ukazuje na prijatne emocije koje trenutno proživljavate. Ispunjeni ste u emotivnom smislu i ništa u svom životu trenutno ne biste menjali.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.