Sanovnik majka – šta znači sanjati majku

Snovi o majci su veoma česti, ali njihovo značenje se razlikuje u zavisnosti od načina na koji sanjate majku, ali i od ostalih detalja u snu.

Šta znači sanjati majku?

Sanjati da razgovarate sa majkom: Ako ste sanjali kako razgovarate sa majkom, to znači da i na javi priželjkujete da se obratite majci ili nekoj drugoj bliskoj osobi. Potrebni su vam nečiji saveti i podrška da biste mogli da donesete pravu odluku i da rešite važno životno pitanje. Moguće je da vam nedostaje bliskost koju ste sa majkom imali u detinjstvu.

Sanjati da se grlite sa majkom: Ako ste sanjali kako se grlite sa majkom, to je znak da se ne osećate sigurno i da vam je potreban oslonac u životu. Imate potrebu da vas neko zaštiti i da osetite unutrašnji mir. Takođe, moguće je da sanjate majčin zagrljaj ukoliko zaista majku niste videli duže vreme, pa vam nedostaje.

Sanjati kako se majka smeje: Ako ste sanjali kako se vaša majka smeje, to je znak da se osećate potpuno zadovoljni sobom i da ste ponosni na svoj uspeh. Sve što sledi u narednom periodu su samo pozitivna dešavanja.

Sanjati da se svađate sa majkom: Ukoliko ste sanjali kako se svađate sa majkom, to je znak da konstantno osećate pritisak od neke osobe i da nemate svoju slobodu mišljenja i odlučivanja. Imate želju da se oslobodite tog pritiska i autoriteta koji vam je nametnut.

Sanjati kako majka plače: Ako ste sanjali kako vaša majka plače, to odražava mišljenje koje imate o sopstvenoj ličnosti. Naime, vi niste zadovoljni sobom i smatrate da niste dovoljno postigli u životu i da majka nije ponosna na vas. Ovakav san simboliše vašu nesigurnost i ukazuje na brojne probleme koji slede u narednom periodu.

Sanjati da vam je majka bolesna: Ako ste sanjali da vam je majka bolesna, to pokazuje vaš strah od gubitka majke, koji će se pre ili kasnije dogoditi.

Sanjati da vam je majka umrla: Ako ste sanjali da vam je majka umrla, a u stvarnosti je živa, to je znak da se osećate zapostavljeno i da ne dobijate dovoljno ljubavi od svoje majke.

Sanjati majku koja je umrla: Ukoliko ste sanjali svoju majku koja više nije živa, to znači da vam majka jako nedostaje i ovakav san ne treba da vas plaši. Ako se desi da sanjate da je vaša pokojna majka oživela, to znači da ćete u narednom periodu imati dosta uspeha.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.