Sanovnik kiša – šta znači sanjati kišu

Kiša koju vidite u snu može biti simbol suza i tuge, ali i milosti i oproštaja. Ako ste sanjali kišu, to je znak da vas u bliskoj budućnosti očekuju promene. Ako je kiša slaba, u pitanju su male promene koje neće drastično uticati na vas. Međutim, ako je kiša jaka, onda će promene koje dolaze biti krupne i drastično će uticati na vaš život. Neka od najčešćih značenja koja kiša ima u snu možete pročitati u nastavku.

Šta znači sanjati kišu?

Sanjati kako posmatrate kišu: Ako ste sanjali kako posmatrate kišu, to znači da ćete i na javi biti svedok nekih dešavanja u kojima nećete direktno učestvovati. Ovakav san može da bude i upozorenje da se ne mešate u stvari koje vas se ne tiču. Međutim, ako ste sanjali da sa prozora posmatrate kako pada kiša, to znači da će naredni period vašeg života biti ispunjen ljubavlju, srećom i novim idejama.

Sanjati da bežite od kiše: Ako ste u snu videli kako bežite od kiše, to ukazuje da ćete možda doživeti neku neprijatnu situaciju i da ćete poželeti što pre da se sklonite odatle. Ako uspete da pobegnete od kiše, a da ostanete potpuno suvi, to je znak da će se vaši planovi uskoro realizovati.

Sanjati da ste pokisli: Ukoliko ste sanjali da ste pokisli, to ukazuje na unutrašnji preobražaj koji ćete doživeti u narednom periodu. Moguće je da će se vaši stavovi i mišljenja drastično promeniti i da ćete se naći u poziciji u kakvoj niste bili do sada. Ako sanjate da ste potpuno mokri od kiše, to znači da ćete se osloboditi svih nevolja i problema. Međutim, ukoliko se desi da mlada žena sanja da stoji mokra na kiši, to znači da će ona brzopleto ući u vezu sa nekim muškarcem i da će zbog toga trpeti kritike okoline.

Sanjati da kiša pada po drugima: Ukoliko ste sanjali da kiša pada po drugima, to znači da će vas neko od prijatelja jako razočarati i da ćete izgubiti poverenje u neke bliske osobe.

Sanjati da kiša pada iz tamnih oblaka: Ukoliko ste sanjali da kiša pada iz tamnih oblaka, to je znak da ćete biti jako uznemireni zbog posla. Neki projekat se neće odvijati onako kako ste vi planirali.

Sanjati olujnu kišu: Ukoliko sanjate da je kiša praćena jakom olujom i nevremenom, to znači da ćete uskoro imati veliki problem i da se morate dosta potruditi da biste ga rešili.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.