Sanovnik mačka – šta znači sanjati mačku

Mačke su često simbol topline i nežnosti, ali mogu da simbolišu i lukavost. Snovi o mačkama vas često upozoravaju na to da budete oprezni jer može se desiti da imate finansijski gubitak. Značenje snova o mačkama zavisi od načina na koji ste sanjali mačku. Ipak, sanovnik obično tumači ove snove na sledeći način:

Sanjati belu mačku: Ukoliko u snu vidite belu mačku, trebalo bi da se čuvate laskavaca. U vašoj okolini verovatno postoje osobe koje vam dele komplimente i odobravaju svaki vaš postupak. Čuvajte se takvih osoba jer može se desiti da nisu iskrene.

Sanjati mačku kako se umiljava: Ako sanjate da mačka želi da se mazi i da vam se umiljava, to znači da osobe kojima ste okruženi imaju poverenja u vas i da su vam odane.

Sanjati mačku koja prede ili spava: Ako ste sanjali mačku koja prede ili spava, to znači da prolazite kroz pozitivan period u kom se osećate sigurno i stabilno. Ovaj san može da simboliše čvrste odnose koji vladaju u vašoj porodici, ljubavi ili prijateljstvu.

Sanjati agresivnu i ljutu mačku: Ako sanjate da je mačka agresivna, ljuta ili nepoverljiva ili ako želi da vas ogrebe, to znači da vam u narednom periodu sledi loša komunikacija sa ljudima i da ćete doživeti neprijatne situacije. Veoma je moguće da ćete doći u svađu sa nekim ili da će vas neko jako povrediti. Ukoliko od mačke zadobijete ogrebotine i povrede, to je znak da ćete doživeti veliku emotivnu patnju i da ćete dosta plakati zbog neke osobe.

Sanjati mačku kako beži: Ukoliko sanjate da mačka beži od vas, to je znak da imate potrebu da budete samostalni i da kažete sve što osećate i mislite. Moguće je da iz nekog razloga skrivate svoje prave stavove pred okolinom. Osim toga, ovaj san može da simboliše i vašu potrebu da izađete iz veze u kojoj ste trenutno ili da se oslobodite uticaja koji na vas imaju drugi ljudi.

Sanjati da mačka mjauče: Ukoliko sanjate da mačka mjauče to simboliše neprijatnost. Moguće je da ćete čuti loše vesti ili da ćete se naći pred raznim iskušenjima, ali morate sačuvati pozitivan stav da biste izašli iz te situacije.

Sanjati mačku sa mačićima: Ako sanjate mačku sa mačićima to znači da vas očekuju veliki troškovi koje nećete moći da izbegnete.

Sanjati da jedete mačje meso: Ukoliko sanjate da jedete meso od mačke to znači da imate probleme u vezi ili u braku. Verovatno ćete uskoro imati ozbiljan razgovor sa partnerom.

Sanjati bolesnu ili otrovanu mačku: Ako ste sanjali bolesnu ili otrovanu mačku, to je znak da sumnjate u iskrenost neke bliske osobe ili da osećate grižu savesti zato što ste vi neiskreni prema nekome ko je dobar prema vama. Ovaj san može da označava i vašu potrebu da učvrstite odnose sa bliskim ljudima ili da obnovite neke stare kontakte.

Sanjati mačku koja je uginula: Ukoliko sanjate uginulu mačku, to znači da vam jako nedostaje prijatelj kog ste izgubili ili partner sa kojim ste raskinuli. Ovaj san može da ukazuje i na loše odnose koji vladaju u vašoj porodici.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.