Sanovnik kosa – šta znači sanjati kosu

Kosa u snu uglavnom simboliše probleme i brige sa kojima se suočavate u stvarnom svetu. To da li će te brige i problemi brzo proći ili će vas mučiti duže vreme, zavisi od načina na koji sanjate kosu. U nastavku ovog teksta možete pročitati nešto više o simbolici koju kosa ima u snu. Sanovnik je tu za vas da protumači:

Sanjati dugu kosu: Ako sanjate svoju dugu kosu, onda je to znak da ćete u narednom periodu morati da se suočite sa nekim brigama i problemima. To mogu biti brige i problemi usled finansijskih gubitaka ili usled nekih loših preokreta koji će se dogoditi u vašem emotivnom životu. Ukoliko sanjate da druga osoba ima dugu kosu, to je znak da će se brige i problemi javiti u životu te osobe koju ste sanjali.

Sanjati kratku kosu: Ako sanjate svoju kratku kosu, to znači da ste se oslobodili briga i problema i da vam sledi jedan miran period. Ako ste sanjali da druga osoba ima kratku kosu, to je znak da će ta osoba uspeti da se reši briga i problema koji su je mučili.

Sanjati da se šišate: Ukoliko sanjate da sami sebi skraćujete kosu, to je loš znak i ukazuje na to da ćete morati da idete na dugo i neprijatno putovanje da biste rešili određeni problem. Međutim, ako sanjate da vas šiša frizerka i ako vam je ona predložila da se pošišate, to znači da nemate dovoljno samopouzdanja u stvarnom životu. Ukoliko vi sami tražite da vam frizerka odseče kosu, to je znak da ste nezadovoljni svojim izgledom i da vam je potrebna promena. Ako se desi da vam kosu seče drugarica ili drug, to znači da ćete biti obmanuti ili prevareni.

Sanjati odsečenu kosu: Ako sanjate odsečenu kosu koju držite u rukama ili koja se nalazi na podu oko vas, to je znak da ćete uspeti da savladate razne prepreke i da ćete uspeti da izađete kao pobednik iz trenutne situacije. Osim toga, ovaj san može da simboliše i to da ste se oslobodili briga i problema koji su vas mučili duže vreme.

Sanjati opalu kosu: Ako ste sanjali da vam je kosa opala, to znači da ćete imati neke zdravstvene probleme u narednom periodu ili da ćete doživeti određeni gubitak. Međutim, ukoliko sanjate da je kosa opala nekoj osobi koja je vama bliska, to je znak da će ta osoba u periodu koji sledi doživeti neki gubitak i da će to loše uticati i na vas. Moguće je da ćete biti veoma zabrinuti oko te osobe.

Sanjati veštačku kosu: Ako se desi da sanjate da vi imate veštačku kosu, to je znak da u stvarnom životu pokušavate nešto da sakrijete od svoje okoline. Ovaj san može da ukazuje i na to da se stidite nečega ili da želite što pre da izađete iz situacije u kojoj se trenutno nalazite. Ukoliko neka druga osoba u vašem snu ima veštačku kosu, to znači da vi sumnjate u iskrenost te osobe ili da drugim ljudima odnos sa tom osobom predstavljate drugačijim nego što zaista jeste.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.