Sanovnik kolači – šta znači sanjati kolače

Snovi o kolačima gotovo uvek imaju pozitivnu simboliku i ukazuju na nešto lepo što ćete doživeti u bliskoj budućnosti. Pred vama je miran period ispunjen srećom i blagostanjem. U retkim slučajevima za kolače se vezuje negativna simbolika. Pokušajte da se prisetite što više detalja iz sna, a u nastavku možete videti neka od mogućih značenja snova o kolačima.

Šta znači sanjati kolače?

Sanjati da pravite kolače: Ako ste sanjali kako pravite kolače, to je znak da ćete učiniti neko lepo delo koje će usrećiti ljude koji vas okružuju, ali i vas same. Osim toga, ovaj san može značiti da je pred vama neko prijatno putovanje.

Sanjati da kupujete kolače: San u kojem kupujete kolače ukazuje na neki novčani dobitak ili na uspeh koji ćete doživeti u narednom periodu. Moguće je da ćete ostvariti cilj za koji se već duže vreme zalažete.

Sanjati kako jedete kolače: Ako ste sanjali kako jedete kolače, to je dobar znak. Ovaj san ukazuje na velike uspehe koji vam predstoje u gotovo svim segmentima života. Međutim, prema nekim drugim tumačenjima, ovaj san ima negativnu simboliku i ukazuje na vaše nezadovoljstvo trenutnim životom.

Sanjati kako druga osoba jede kolače: Ako ste u snu videli kako neka druga osoba jede kolače, značenje sna zavisi od toga da li je u pitanju osoba koju poznajete ili koju ne poznajete. Ako kolače jede vama bliska osoba, to je znak da će ta osoba doživeti veliku sreću i uspeh u narednom periodu. Međutim, ako je kolače jela osoba koju ne poznajete, to je znak da ćete uskoro upoznati osobu koja će postati veoma važna u vašem životu i koja će vam pomoći da ostvarite neki svoj cilj.

Sanjati da poklanjate ili da služite kolače: San u kojem poklanjate ili služite kolače ukazuje na to da će period koji je pred vama biti ispunjen srećom i uspehom.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.