SANDRA AFRIKA PROGOVORILA O SVAĐI SA MILETOM KITIĆEM „Umeo je da bude fin i kulturan kad sam mu trebala

Stala na put tračevima.

Pevačica Sandra Afrika na početku svoje karijere sarađivala je s Miletom Kitićem prativši ga na njegovim nastupima kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu.

Iako su bili prepoznatljivi tandem, njih dvoje su naglo prekinuli saradnju, a spekulisalo se i da su bili u nekoj vrsti emotivne veze, što su oboje demantovali.

Pevačica je sada, posle toliko godina, rešila da progovori na temu raskida saradnje s Kitićem i razrešila mnoge sumnje, pa između ostalog i to da ju je Marta Savić svojevremeno čupala za nadogradnju.

– Nije istina. Niko nikog nije čupao. Jednostavno, putevi su nam se razišli. Ja sam radila sa njim i u nekom periodu sam snimila svoju pesmu i prosto otišla iz te priče. Počela sam da gradim nešto svoje. Ništa od toga nije istina. Niko nikom nije pretio, niti ona meni, niti sam ja nekome. Ja sam samo bila uvređena na tom početku kad on meni nije pomogao u tome nekom smislu. Meni nije trebala finansijska pomoć, niti ništa tome slično, nego prosto da me najavi kod Marine (Tucaković prim. aut.), pošto je ona meni pisala pesmu „Afrika“, a oni su bili super tada, da me najavi samo, da je zove i da kaže da ću ja da dođem i da želim pesmu. Prosto je lakše. To je pet minuta razgovora i sto dinara kredita, ali to nisam dobila, tako da sam se jedino na to naljutila, jer ja kad sam mu trebala, i te kako je umeo da bude fin i kulturan i da zove moju mamu jer sam ja bila maloletna za pasoš da se završi što pre i za svašta nešto, tako da me je to malo uvredilo, ali nije bilo nikakve svađe – rekla je pevačica, a onda je otkrila i kako bi se ponela prema njemu kada bi ga ponovo srela:

– Kad bih ga srela samo bih mu rekla „ćao“, kao što mu kažem na aerodromu kad ga sretnem – zaključila je Afrika.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.