3 frizure idealne ako želite potpunu promenu

Većina žena nema dovoljno hrabrosti za eksperimentisanje, bar kada je kosa u pitanju. Međutim, postoje i one malo hrabrije frizure, koje svakom bez izuzetka, savršeno pristaju. Sa druge strane, kada se odlučite da napravite promenu ne samo da se draštično menja vaš izgled, već ćete otkriti i neku sasvim novu dimenziju ličnosti, što će doprineti da se bolje osećate u svojoj koži i zračite dodatnim samopouzdanjem.

Stručnjaci tvrde da ove 3 frizure pristaju svakom obliku lica i da su izbor idealan za drastičnu promenu, sa kojom ne možete pogrešiti.

Voluminozne lokne

Lokne prirodnom igrom senki stvaraju nov oblik lica, a idealne su za romantični hair look, koji odgovara svakoj ženi. Ako želite da vizuelno izdužite lice, odlučite se za duže, blago opuštene lokne, dok ćete suprotan efekat postići sitnim loknama koje će vam kosu podići na dužinu do ramena. Osim što možete praviti različite tipove lokni, ovo je frizura koja je idealan odabir za zimu jer kosi daje volumen, koji je tokom zime nešto za čim čezne svaka od nas.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.