ŠABANOV VANBRAČNI SIN ANGAŽUJE ADVOKATA! Progovorio o Goci, braći, sestrama i NASLEDSTVU! Očekuje OVO!

Iskrena ispovest.

Vanbračni sin Šabana Šaulića, Robert juče se pojavio na očevom grobu, budući da nije došao na šestomesečni pomen koji je održan prošlog vikenda. Pored Roberta na Novom groblju pojavili su se i Šabanov brat, Hasan Dudić sa menadžerkom Natašom Gluhović, sestrići kralja narodne muzike, Bećir i Šaban iz Šapca, a i ovog vikenda su očev grob posetili Mihajlo, Ilda i Sanela, ovog puta bez majke Gordane.

Robert Šaulić otkriva detalje susreta sa sestrama Sanelom i Ildom i bratom Mihajlom, ali i šta će zatražiti da dobije sudskim putem kao Šabanov sin.

– Ja sam danas posetio očev grob. Tamo sam sreo ostalu Šabanovu decu, mog polubrata i polusestre. Tamo su bili i Mihajlo, Sanela i Ilda. Niko od njih mi nije prišao, niti me pitao kako sam. Jedino mi je Sanela rekla kad je odlazila: “Doviđenja, sve najbolje“. To je bilo sve što je izustila, a onda su svi otišli. Ja sam stajao sa jedne strane, oni s druge, posle mi se pridružio i Hasan Dudić na groblju. Ja sam se pojavio tamo danas iz prostog razloga jer ni ja, a ni ostala rodbina mog oca nije bila obaveštena da je pomen bio prošlog vikenda, Goca nije nikog zvala i sve nas drži podalje od Šabanovog groba – otkriva Robert Šaulić za Pink.rs, a na pitanje da li je sudskim putem zatražio da učestvuje u raspodeli nasledstva kaže:

– Ništa ja ne tražim i ne očekujem, ali smatram da imam pravo na neke stvari kao Šabanov sin, eto bar neki stan u Beogradu ili Zrenjaninu. Neću ni ja to što dobijem da odnesem u grob. Još nisam dobio poziv za ostavinu, ali očekujem ga i angažovaću advokata čim dobijem poziv i naravno da očekujem da ću nešto dobiti iako sam vanbračni sin, a Goca je loš čovek, ne želim da joj budem blizu. Goca je sve ljude otkačila, ne dozvoljava da priđu grobu kad je ona tamo prisutna i nikoga nije zvala na pomen, čak ni rođenu Šabanovu sestru Sarajku nije zvala na pomen – rekao je Robert.

Podsetimo, Šabanov vanbračni sin izazvao je pometnju kada se pojavio na očevoj sahrani,  a tom prilikom izbegao je susret sa porodicom Šaulić. Da Šaban ima vanbračnog sina, otkriveno je pre deset godina, kad je u javnosti osvanula priča da njegova majka traži novac od pevača za izdržavanje deteta. Šaulić je tada izjavio da je on sve svoje obaveze izmirio. U njegovu odbranu stala je i žena Goca, koja je tada izjavila da je njen muž vanbračnom sinu i njegovoj majci napravio kuću.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.