CRNAC JE FAN LUNE I KIJE: Đoganijeva je POBESNELA, otkriveno kako je čuo za njihove pesme!

Ljuta borba na Jutjubu.

Pevači i pevačice čine sve da bi stigli do što više pregleda na Jutjubu, što je sasvim normalno, a kada su u pitanju Kija Kockar i Luna Đogani, ta „borba“ dobija sasvim novu dimenziju.

Jutjuber Džejms Brej, poreklom iz Arizone, objavljuje snimke reakcija na razne pesme, a često se među njima nađu i melodije sa naših prostora. Kada je Kija Kockar objavila pesmu „Zlatan“, Brej je već sutradan objavio snimak reakcije na pesmu. Tom prilikom je ishvalio Kiju, njene glasovne sposobnosti, i čak je nazvao svetskom senzacijom. Svakako lepo i pozitivno, ali je delovalo malo preterano u pohvalama, što su neki komentatori primetili.

Isto se dogodilo i sa nedavno objavljenom pesmom Lune Đogani, „Deveti grug“. Brej je uradio i reakciju i na njenu pesmu, a u uvodu je rekao da pesma ima mnogo dislajkova, jer je u pitanju kontroverzna srpska rijaliti zvezda.

Brej je zatim odslušao Luninu pesmu i više puta ponovio da Đoganijeva uopšte ne zvuči loše. Na kraju joj je dao ocenu od 7 do 10 mogućih, rekavši da je pesma solidna i predvideo joj uspešnu karijeru.

U međuvremenu, Đoganijeva je izjavila da su ljudi koji je ne podnose poslali pesmu Breju kako bi je on iskritikovao, ili ismejao, ali da se to, na njihovu žalost, nije dogodilo, naprotiv. To je samo Lunina teorija.

– Danas sam dobila link od jednog crnca, poznatog vlogera u Americi, on je komentarisao moj spot. Rekao je da su mu poslali Lunini hejteri da komentariše loše, ali njemu se svidelo i rekao je da će da podeli sa svojim prijateljima. Tako da samo mi čine uslugu i hvala im na tome – ispričala je Đoganijeva.

U međuvremenu pojavila se i druga – a to je da je snimak reakcije na Luninu, kao najverovatnije i na Kijinu pesmu, plaćen. Pogledajte:

Kao što vidite, za sasvim povoljnu sumu od 30 dolara, Brej je raspoložen da komentariše pesme i promoviše ih. On trenutno ima oko 107.000 pratilaca na Jutjubu, i relativno malo pregleda, ali za taj novac, reklama koju Kija i Luna mogu da dobiju je odlična.

Naravno, sasvim je moguće da je Brej besplatno i iz najboljih namera objavio reakcije, u oba slučaja.

U svakom slučaju, legitiman način reklame, plaćeno ili ne… šta vi mislite?

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.