Rustičan dekor za vaš dom

Da li ste nekad čuli za moderno – rustičan dekor?

Kako uopšte nešto što je rustično može da bude i moderno? Ispostavlja se da zaista može, i da pri tom izgleda vrlo privlačno. Moderno-rustični dekor prihvata rustični šarm i toplinu, sa zadržavanjem modernih pogodnosti u prostoru. Ključ kreiranja rustičnog prostora modernog stila je u otvorenom tlocrtu, modernom nameštaju i očuvanju izloženih prirodnih arhitektonskih elemenata. Ako ste zainteresovani da svoj životni prostor dekorišete na ovaj način, otkrićemo vam danas kako to sa lakoćom možete da uradite.

ŠEMA BOJA

Šema boja u ovakvim prostorima je vrlo jednostavna, sa prisustvom velikih prozora koji pozivaju svetlost da uđe u enterijer. Moderno-rustični stil je zapravo savršen za udoban savremen način života, jer vam daje sve pogodnosti – oba sveta. Rustičn stil podrazumeva prigušenu paletu boja, pri čemu je poželjno da zidovi u prostoru budu ili beli ili obloženi prirodnim materijalima poput drveta ili kamena.

MATERIJALI

Jedna od glavnih karakteristika modernog rustičnog prostora je prisustvo sirovog drveta i kamena u dekoru. Ako želite da istaknete specifičan karakter svog životnog prostora, uvedite u njega detalje poput kamina, greda na plafonu i obnovljenog drveta širom prostorija. Kožni nameštaj kao i detalji od jute su svakako poželjni u okviru ovakvog jednog prostora. Zidovi od opeke su svakako opcija o kojoj vredi razmisliti jer daju rafiniran utisak prostoru.

POGLED

Moderan rustičan dom je onaj koji je maksimalno približen prirodi kako spolja tako i iznutra. Prirodni materijali, boje i neizostavan pogled ka prirodi zaštitni su znaci ovog stila.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.