RUSKI PROROK OTKRIVA: Antihrist nosi AJFON i doći će kada…

Kontroverzno proročanstvo

Najpopularniji i najkontroverzniji ruski fejsbuk-bloger i kolumnista, koji piše pod pseudonimom Ivan Rahmetov, objavio je novu kolumnu koja je ponovo naišla na žestoke reakcije, a društvena mreža preti da će mu opet suspendovati profil. On je u novom blogu dotakao tabu temu dolaska antihrista na zemlju i povezao ga sa aktuelnom političkom situacijom i globalizacijom.

Njegov blog prenosimo u celosti:

„Antihrist se neće pojaviti pre nego što bude formirano jedinstveno globalno društvo (megasocium) sa mnogobrojnim globalnim plebsom. Zašto je pojava svetskog političkog lidera koji bi bio objekt religioznog obožavanja bila nemoguća na spoju 19. i 20. veka? Zato što je Marksov radnik bio nešto drugo.

A danas globalnom plebsu ni Marks ni tamo neki filozofi sa svojim astronomijama više nisu potrebni. Dovoljan im je ajfon model 666-S i kaciga za virtuelnu realnost.

Pogled na svet takvog čoveka biće duboka arhaika u stilu literature „fentezi“, sa horoskopima, isceliteljskim piramidama, drevnim Ukrima, vanzemaljcima i proročanstvima babe Vange o ratu sa Turcima.

A kada se ceo svet (neizbežno) spusti do takvog infatilnog stanja – samu brzinu takvih promena već možemo da vidimo na primeru bivše sovjetske republike (Ukrajine) – tada će neki genijalni zli lider pomoću složenih tehnologija manipulacije koje će spuštati vatru s neba prema sebi izazvati istinsko obožavanje.

I tamo gde bi se radnik Putilovskog zavoda (poznata fabrika u Sankt Peterburgu) samo počešao po glavi i prezrivo nasmejao, marčendajzer će pasti na kolena.

Sve ostalo, što bi se reklo, biće stvar tehnike…“

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.