JEZIVO SVEDOČENJE VANGINE BRATANICE: Kad joj se „javi“ nesreća ona bledi, pada u nesvest…

U proleće 2011. je televizijski kanal NTV objavio film o njoj. Taj film je imao rejting koji se mogao uporediti s gledanošću fudbalskihih utakmica.

Vangina nećakinja Stojanova Kasimir, u svojoj knjizi “Istina o Vangi”, zabeležila je njene reči: “To nisam bila ja, to su drugi, koji se nalaze pored mene.”

Ona je predstavljena kao svetica, dobra, krotka, vredna, iskreno pobožna kako ju je predstavio serijal Vangelina, koji se emituje na prvom kanalu bugarsle državne televizije, napisao je Dionisije Svečnikov kao odgovor na serijal.

Crkva se negativno odnosila prema Vanginom zanimanju. Vanga nikada nije imala ništa zajedničko s Bogom, a njena predviđanja nisu imala ništa zajedničko sa božanskim otkrovenjima.

On je kao potvrdu svojih reči našao u knjizi Kasimire Stojanove, Vangine bratanice, koja je objavljena pod naslovom „Istina o Vangi“, u kojima ima primera koji potvrđuju da se bugarska vračara nalazila u neposrednom kontaktu sa demonima.

Evo odlomka jedne od priča iz Kasimirine knjige:

„Sećam se dana kada sam napunila 16 godina. Sećam ga se po tome što je posle večere u našoj kući u Petriču Vanga iznenada počela da govori, obraćajući se meni. To više nije bila ona, čula sam glas sasvim drugog čoveka: „Stalno, svakog trenutka si pod našim budnim okom“. Potom mi je ispričala šta sam radila u toku čitavog tog dana. Ostala sam bez reči. Kasnije sam pitala tetku: zašto je ona sve to meni ispričala?

Kako se može videti iz ovog odlomka, otkrovenja Vange nisu ništa drugo do opsednutosti demonima. Jer, posle kontakata sa anđelima – svakako ne može da se pojavi utučenost.

Evo još jednog primera, preuzetog iz knjige, iz koga ćemo videti da je Vanga bila u kontaktu sa demonima višeg reda:

„Saznavši o dolazećoj nesreći, jadna moja tetka – bledi, pada u nesvest, sa njenih usta silaze nepovezane reči, a njen glas u takvim trenucima nema ništa zajedničko sa njenim običnim glasom.

Glas je veoma jak, njen rečnik u takvim trenucima se razlikuje od svakodnevnog rečnika Vange. Kao da se neki razum useljava u nju kako bi nam saopštio o sudbonosnim događajima. Ona ga naziva „velika sila“ ili „veliki duh“.

Mislim da nema potrebe da govorim koga je Vanga nazivala „velikim dusima“.

U poslednje vreme se dosta spekuliše da je Bugarska pravoslavna crkva uvrstila Vangu među svece. Ta tvrdnja ne odgovara stvarnosti.

„Bugarska pravoslavna crkva ne planira kanonizaciju Babe Vange. Štaviše, nikada nisam čuo za takav pokret u našoj Crkvi. Ako nešto slično i postoji, pretpostavljam da se time bavi nekolicina vatrenih pristalica Vanginog kulta.

Istina je da je ona svojim sredstvima izgradila hram, koji je oslikao jedan od čuvenijih bugarskih slikara. Međutim, on se po prvi put oprobao kao crkveni slikar i ispalo je nešto užasno, u pravom smislu te reči“, napisano je na portalu prot. Vasilij Šagan, iguman hrama sv. Arhanđela Mihaila u bugarskom gradu Varna.

Vanga se začudila: „Ništa ti nisam pričala“. Međutim, kada sam ponovila sve što sam od nje čula, ona je tiho izgovorila: „To nisam bila ja, to su drugi, koji se nalaze pored mene. Jedne ja zovem „male sile“, oni su mi ispričali šta si radila u toku dana, ali postoje i „velike sile“. Kada oni počinju da pričaju sa mnom, odnosno preko mene, ja gubim dosta energije, loše mi je, nakon toga sam dugo utučena“.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.