Rođene u aprilu posebne su iz ovih šest razloga

Zima se konačno završila i priroda ponovno cveta. Mame koje će svoje bebe na svet doneti u aprilu, mogu se smatrati pravim srećnicama jer su, takoreći sinhronizovane s prirodom.

Nauka kaže da mesec u kom ste rođeni može mnogo toga da otkrije o vama pa tako postoje i neke stvari koje čine posebnima decu rođenu u aprilu.

1. Verovatno će biti noćne ptice

Istraživanje objavljeno u časopisu Sleep otkrilo je da ljudi rođeni tokom prolećnih i letnjih meseci idu u krevet kasnije u odnosu na one rođene u jesen ili zimu.

2. Verovatno će biti pozitivnije osobe

Studenti jednog mađarskog univerziteta su 2014. sproveli istraživanje i otkrili da su bebe rođene u martu, aprilu i maju optimističnije i pozitivnije. Naravno, kažu da to zavisi i od mesta u kojem živite, ali, smatraju, da se može primeniti na zemlje koje imaju suva, sunčana i topla leta, a hladne zime, prenosi Index.

3. Imaće veštine koje poseduju vođe

Prema istraživanju Univerziteta British Columbia, bebe rođene u martu i aprilu, kasnije u životu će brže napredovati kad je posao u pitanju u odnosu na one rođene tokom letnjih meseci. Nakon što su analizirali datume rođenja 375 direktora iz 500 kompanija između 1992. i 2009. godine, naučnoci su došli do zaključka da ih je najviše rođenih upravo tokom ta dva prolećna meseca.

4. Imaju manji rizik od astme

Istraživanje iz 2015. godine otkriveno da osobe koje slave rođendan u proleće imaju manji rizik od astme. Smatra se da je razlog izloženost tipičnim alergenima u prva dva meseca života što može osnažiti njihov imunološki sistem.

5. Imaju manji rizik od poremećaja hiperaktivnosti

Isto istraživanje navodi da se poremećaj hiperaktivnosti (ADHD) češće dijagnostifikuje kod beba rođenih kasnije u godini.

6. Ranije će biti izložene sunčevim zracima

Ovo nije toliko dobra vest, ali treba biti svestan toga. Portal mother.ly piše da su istraživanja pokazala da prolećne bebe u kasnijoj dobu imaju veći rizik od razvoja melanoma. Možda je razlog za to što su u najranijim mesecima života izložena suncu. Zato se obavezno naoružajte kremama za zaštitu od sunca i koristite ih pri svakom izlaganju deteta sunčevim zracima.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.