Ritualno Voodoo Kupanje

Hoodoo predstavlja magijsko delovanje ili magični napitak, mada može označavati i onoga ko vrši obrede. Cilj hoodoo-a je korišćenje viših sila za boljitak u materijalnom svetu – bilo da se radi o sreći, ljubavi, uspehu u kockanju ili na poslu. U hudu se koriste delovi životinja, telesne tečnosti, biljke, minerali kako bi se napravili čarobni predmeti ili napici. Hoodoo za razliku od voodoo-a nije religija, nema religioznih službi, sveštenstva ni hijerarhiju. Još jedna razlika jeste što po tradicionalnom značenju samog pojma reč hudu predstavlja magične predmete, dok je vudu naziv za duhove.

U vuduu religiji ne postoji kalendar običaja već se praktikovanje zasniva na individualnim iskustvima sa duhovima, činima i magijskim delovanjem. Takođe ne postoji sveti tekst koji bi koristili sledbenici voodoo religije, već se znanje prenosilo sa generacije na generaciju. Upravo su ovo dodatni razlozi što je vudu evoluirao u nekoliko varijanti ili je iskorišćen kao osnova za nekoliko različitih kultova.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.