Retrogradni Merkur u Vodoliji

Ima jedna tema koja u tragovima podseća upravo na ovog retrogradnog merkura u Vodoliji, gde se traži jako dobro da se razlmisli i da svako ko odredi sebi cilj mora i da prihvati odgovornost – kao i odgovornost ako ga ne želi. Da, to je priča o odgovornosti za sebe. Jer mi svojim odlukama određujemo pi puteve sudbine. Neki se plaše pada u ponor, a neki idu ivicom ponora. jer zanju da je to jedini put prolaska. Pa i jeste, , potpisujem tu misao ili stav o životu . Neodlučnost je strah od pada, a samo oni odvažni, oji se ne boje i ne strahuju imaju šanse da urad nešto od sebe. Jer strah od pada je glas praznine koji ne nudi ništa. Ali život nas mami i protiv njega se nikada ne treba boriti. Sve ovo nisam ja napisao, ali ga prihvatam u potpunosti.

Planeta komunikacija ide u retrogradnost po prvi put 2015 od 21.januara do 11. februara. Neka nezadovoljna nagađanja i improvizacije počnu! Da, kao i uvijek, to je dobra ideja za sigurnosno kopiranje elektronike, pogotovo što je ovaj Mercury retrogradan u znaku razdražljivosti.

Pogledajte u kom polju je Vodolija i tu treba i očekivati da ćete proći neko reviziju u narednih nekoliko sedmica

VAŽNO: URADITE BACK-UP HARD DISCOVA I VAŽNIH DOKUMENATA!

U principu, SAD je vrijeme za sve nas da promislimo o svojim dugoročnim ciljevima, kao i o vašim 5-10-20-godišnjim planovima.

Vodolija nam neće dozvoliti da se zamajavamo svojim snovima, već če nas okrenuti društveneim mrežama – kontaktima s ljudima. Na zabavnoj strani, stari prijatelji iznenada se mogu pojaviti u vašem životu nakon dugog izbivanja. Moguće je da će vam pomoći da redefinišete svoju budućnost i misiju. To je takođe vreme kada ćemo baš razmišljati gdje pripadamo u većoj cjelini. Ako se ne osjećate da ste otkrili „vaše ljude“ kao srodne duše sa sličnim vrednostima i ciljevima, ovo je prilika da stvarno razmišljate o tome što je izvan okvira ili ono što je potrebno učiniti kako bi pronašli svoju novu „posadu.“

A može vam se desiti i da potvrdite da su oni vaše srodne duše – e, pa to im i kažite i to kada Merkur krene direktno. Jer ako sada zbrzate – ni odluka neće biti valjana i nosiće teret nedorečenosti.

Kada vam govorim o ovom prethodnom, stablo problema su ljudi naspram nas jer ga mi tako doživljavamo, ali je zato u vašim rukama „mač sudbine“ – vi odlučujete i vi niko drugi ne sme odlučiti o tome umesto vas… jer tim mačem morate pravedno presuditi.

Neka prijateljstva mogu biti na izlasci – pa i sam ili oni, dok su ostali nestali u akciji mogu neočekivano vratiti na scenu. Vodolija voli da doda neočekivani obrat bilo kojoj situaciji, tako da je ovo velika prilika za razmišljanje izvan okvira. Zato oni koji su vam se iznebuha pojavili opet, po meni su sam iskušenja, jer je na tom planu Vododolija neprikosnovena. A vi sada treba da razmišljate i donosite odluke koje će imati reperkusije u budućnosti.

Šta da vam kažem i savetujem – vaš život – vaše odluke – vaša sudbina?

U vodoliji ćete takođe verojatno imati veći osjećaj odvojenosti i biti faktički sami ili usamljeni, ali zato svaka nova veza donosi vam novu i korisnu poruku za razmišljanje. Naravno, ta samoća je sada vrlo korisna – posle nikako. Pod njenim uticajem dolazite do korisnih za mentalnih otkrića, a naročito tamo gdje smo se nekad osjećali previše emotivno vezani.

Odgovore na ta pitanja sigurno nalazite, ali samo ukoliko niko ne vrši pritisak na vas jer Vodolija voli sama da radi. PA i Merkur ovde se oseća usamljeno – i neka bude tako. Izbegavajte besmislene veze, ali zato svaka nova veza i kontaktdonosi vam novu i korisnu poruku za razmišljanje.

Ono što ne valja je komunikacija radi komunikacije i pazite se komunikacija na društvenim mrežama koje mogu, iako najdobronamernije, da budu pogubne za ovaj retrogradni proces zbog netipičnih nesporazuma ili ažuriranja statusa koji mogu otići krivim putem.Ali znajte, namere sagovornika su poštene i najdobronamernije za vas.

Da, i to je Vodolija koja voli mreže, a li je u njoj rettrogradni – zbunjujući Merkur koji u bilo kom znaku donosi konfuziju, nerazumevanje, kašnjenje, pogrešne zapise, zamena dokumenata, i sl.

NE BRZAJTE I DOBRO ODMERITE ONO „ZA“ I ONO „PROTIV“. I BUDITE OBJEKTIVNI, POŠTENI. Jer ovo j epoložaj kada je objektivnost obvog perioda nanajviše nivou, a posle dolaze položaji u kojima nema logičnog razmišljanja jer Merkur ulazi u zonu kada postaje igračka u rukama drgih i vas samih – produkt zabluda i zanesenosti. A SADA TO NIJE!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.