RAZLOG NERVNOG SLOMA! Evo ZAŠTO se Jelena Krunić SLOMILA nakon raskida, Filip sve OBJASNIO!

Ne zna kako da postupa prema njoj!

Tokom večerašnje emisije „Gledanje snimaka“ došlo je do rasprave kada je Filip Reljić pričao o raskidu sa Jelenom Krunić. Zadrugari su istakli da ne znaju pravi razlog njihovog raskida, a Filip je rekao da to znaju samo Jelena i njegovi drugari.

Jelena je nakon svega doživela nervni slom jer nije mogla da se pomiri sa tim da je Filip raskinuo sa njom i što kako je ona rekla jedno priča njoj u kreveto, a drugo za stolom. On je posle njenog odlaska u pab, konačno ispiričao pravi razlog raskida.

– Kunem se ljudi da je nisam uvredio, gledao sam je kao malo vode na dlanu, ali problem nastaje kada ja ne mogu da se sporazumevam sa njom. Ja nju ne želim da gledam u ovom stanju, mene to boli. Njoj sam rekao zašto i ne znam zašto je ovako reagovala – rekao je Filip.

Reljić kaže da ne želi pred zadrugarima i po ćoškovima da govori o raskidu, već samo za stolom, a onda su ga neki zadrugari prekinuli i rekla kako, on laže jer je ogovarao Krunićku kod zadrugara i žalio se kako mu ona ne dozvoljava da iznosi svoje stavove.

Onda je ustala Tara Simov da odbrani Filipa i rekla je da je ona ustala da zagrli Filipa, nakon svađe sa Krunićkom, jer je mislila da će se opet rastužiti, a Dalila je skočila i osudila to.

– Realno, koji ćeš moj ti tu kada se svađaju – rekla je Dalila Tari.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.