„HVATALA SI GA ZA P*NIS!“ Puklo prijateljstvo zbog Tomovića! ZARATILE Iva i Šopićka!

Žestok okršaj.

Sinoć je bila još jedna zanimljiva noć u Beloj kući jer su Zadrugari imali prilike da gledaju video klipove, što je zamrsilo njihove međuljudske odnose.

Ivana Šopić je u jednom klipu komentarisala Vladimira Tomovića, pa je potom priznala da je razmišljala o tome kakva bi njihova veza izgledala. Nakon toga je došlo do žestokog sukoba Šopićeve i Ive Grgurić.

– Ovde sam rekla da mislim da Vladimir traži devojke koje nisu dominantne. Iskreno, ja sam najviše o Vladimiru pričala, jer sam jedino sa njim imala neki bliži odnos. Rekla sam da on voli devojke koje može da dresira, a ja nisam takva. Mislim da bi njegova i moja veza bila burna, razmišljala sam naravno o našoj vezi! Ja sigurno neću biti sa Vladimirom Tomovićem, on mi se ne sviđa – govorila je Ivana.

– Nema šta više ovde da komentarišem! Ja nisam budala, iako se ponašam kao budala i oblačim. Mogu samo da pružim ruku. Ne želim da budem deo ove priče – rekao je Filip Đukić koji se pre nekoliko dana ljubio sa Ivanom.

– Filipe, ja ti se javno obraćam… Ja jesam igrala igru sa Tomovićem, ali sa Filipom ne igram igru. Onaj poljubac je bio zbog inata. Ja igram igru, ali mi je jako žao što si sada razočaran – govorila je Ivana Šopić, Filipu.

– Ja samo želim da se utvrdi da ja nisam ispao ovca! Ja tebe ne želim da ošišam. Meni je važno da nisam ispao ovca – rekao je Vladimir, pa ga je Ivana prekinula: Da, ti si ispao ovca! Ošišana ovca! Ja sam tebe muvala i zezala!

– Ivana je predložila da imamo dogovor da ga muvam. Da vidimo na koju će da padne. Ja se nisam složila, jer se meni sviđa Stefan. Da se on meni sviđao, ja bih otišla sa njim na ostrvo. Ja sam njega od početka otkačila, jer mi se sviđa Stefan. Vladimir nije moj tip muškarca. Druga stvar, ona se poljubila sa Filipom i dođe poljubi Vladu i sada je dečko izvisio! – pričala je Iva.

– Ti si jedna izdajica i sa ja izdajicama nemam posla! Ti si Vladimira hvatala po penisu! Čega se ti plašiš? Meni je preterano da ti muškarca hvataš za penis. Ja sam jedina tebe uvek branila! Oni su ti drugari, ti brineš za njih? Ti si loš prijatelj i devojka! Tebi je krivo što Stefan neće da kaže da ste u vezi, pa sam ti ja kriva! Naše prijateljstvo je bilo lažno – pričala je Ivana.

– Ja njega nisam hvatala za penis – negirala je Iva.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.