Razigrane prolećne ideje za dekor kuhinje

Iz dana u dan temperature su u porastu, a to može značiti samo jedno – proleće je skoro tu!

Ako želite da ga na prigodan način dočekate u svom domu, priređujući mu lepu dobrodošlicu ideje za dekoraciju koje vam danas donosimo, bi vam u tom pogledu mogle pomoći. Naime, prostor koji smo odabrali je vaša kuhinja, koju ćemo pretvoriti u cvetnu livadu. Inspirisani mirisima i zvucima proleća iznosimo pred vas pregršt ideja za prolećni dekor vaše kuhinje, kao centralne prostorije svakog doma.

STVORITE AKCENTE
Kuhinjski prostor je jednostavno savršen za prolećnu dekoraciju. Možete iskoristiti bilo koji slobodan zid, kuhinjsku pozadinu, ormariće, okvire prozora ili vrata kako bi na njih naneli vedre boje i uneli dobre vibracije u vašu kuhinju. Pregršt nijansi žutih, zelenih, plavih i pink tonova stoji vam na raspolaganju. Osim boja možete se poslužiti i sa zanimljivim tapetama sa cvetnim i botaničkim otiscima.

UNESITE PRIRODNU U SVOJU KUHINJU
Možda u svojoj kuhinji već imate neke začinske biljke ili malo saksijsko cveće, ali da biste joj poklonili osećaj proleća, ispunite je zelenilom od poda do plafona. Svaka raspoloživa polica, prozorska daska ili viseća varijanta u korpama na dohvat vam je ruke kako bi uneli prirodu u svoj kuhinjski prostor. Takođe možete odabrati i rezano cveće u lepim vazama kog s proleća ima u izobilju.

POSUĐE I TEKSTIL U BOJAMA PROLEĆA
Kako bi se kroz vašu kuhinju provlačilo dobro raspoloženje unesite u nju posuđe i tekstil vedrih boja. Potražite lepe keramične posude u zelenim i plavim nijansama, pletene korpe u pink koloru, stolnjake, kuhinjske krpe i zavese u žutim nijansama i podne prostirke zanimljivih šarenih dezena.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.