RASTA NE DA ANI VILU: Obustavio radove na izgradnji kuće

Trebalo je da vila ima bazen i teretanu.

Stefan Đurić Rasta obustavio je radove na izgradnji velelepne vile u Velikom Mokrom Lugu, koju su otpočeli pre tri godine dok je bio u braku sa pop zvezdom Anom Nikolić.

Reper je odlučio da ne završi kuću na deset ari placa zato što je Ana prilikom razvoda tražila da joj pripadne pola nekretnine, budući da su počeli da je grade u vreme najveće ljubavi.

– Na mestu gde je trebalo da bude luksuzna vila od pola miliona evra, još uvek je gradilište, a radovi nisu odmakli ni pedalj. Bukvalno je sve stalo onog trenutka kada su se Ana i Stefan razveli. Ona je tada tražila da pola kuće pripadne njoj, čemu se on protivio. Bio je za to da se nekretnina stavi na ćerkino ime, a da vilu do njenog punoletstva iznajmljuju, što Ana nije htela ni da čuje – govori dobro obavešten izvor i dodaje:

– Oko toga su se baš sukobili, tako da je Rasta rekao da vilu neće ni sagraditi dok mu ćerka ne poraste. Umesto da završi radove, Rasta je novac uložio u stan u koji se nedavno uselio.

– Nije mu palo na pamet da ulaže u nešto oko čega će se posle suditi, budući da su radove otpočeli dok su bili u braku i finansijski su zajedno učestvovali u istom.

Rasta je ponudio Ani da joj isplati njen deo, a da on sam završi kuću, na šta ona nije želela da pristane. Budući da nije imao izbora, te da je proteklih meseci bukvalno živeo u studiju, odlučio je da kupi stan.

Ana i Rasta nisu se oglašavali povodom ovoga.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.