Ranije sam sam to radila besplatno, sad naplaćujem

U novom dokumentarnom filmu BBC-ja, jedna prostitutka je ispričala da obožava seks i da ima „najbolji posao na svetu“, dok je druga priznala da je naterana da prodaje svoje telo nakon što ju je makro omamio drogom.

Niki ima 37 godina, ali na njenom onlajn profilu gde se reklamira klijentima se govori da joj je 26. Naplaćuje 200 dolara za seks u sobama koje iznajmljuje za 20 dolara na sat. Međutim, sav novac koji zaradi odlazi njenom makrou „Nevolji“.

Ona je jedna od hiljada žena koje su uključene u prisilnu prostituciju, prodaju svoje telo i žive „po pravilima“ muškaraca koji ima obećavaju „zaštitu“.

Međutim, kako pojazuje novi dokumentarac Luisa Teroksa, linija između izbora i prisile nije uvek jasna, prenosi britanski „Miror“.

U jednoj sceni Niki je naklonjena svom makrou, dok je u drugoj uplašena. Kako je rekla, „Nevolja“ je udario u lice jer je izgubila celu noć pričajući.

Ko ne voli seks?!
Živi u američkom gradu Hjustonu, gde je prostitucija naširoko rasprostranjena, a seks radnici koriste vebsajt „bekpejdž“ da bi se promovisali.

– Nekad radim sa muškarcima koji dobro izgledaju i koji su uspešni, i oni me pitaju „Da li hoćeš da prestaneš da se baviš ovim poslom i dođeš da živiš sa mnom“. Uvek im kažem ne. Da sam htela vezu bila bih normalna. Niko me ne tera da radim ovo. Zadovoljstvo je dobro, ko ne voli seks – priča Niki.

Kako je rekla, 30 godina je imala običan život, radila običan posoa, bila je udata.

– Ranije sam upražnjavala seks besplatno, sada to naplaćujem – rekla je.

U početku je radila sama, ali je ubrzo privukla pažnju makroa koji sada vodi njen poslovni život.

Ja sam tvoj italijanski vojnik“ glasi jedna od poruka koje je poslala svom makrou, na šta je on odgovorio „Nego šta si“. „Prekini da pričaš kuč.o i radi“.

– Svog makroa obaveštavam o svakom svom koraku. Nikada ne bih uradila nešto protiv njega, više puta me je spasao, bez njega bih loše prošla – ispričala je. Sav novac daje „Nevolji“.

– Kada imate makroa pitate ga za dozvolu za sve što ćete da radite. Ako ga uvredite, može da vas povredi. Ali ko hoće slabića da ga štiti – kaže Niki.

Međutim, nemaju svi takav stav prema prostituciji. Kim, bivša seks-radnica koja danas pomaže ženama u izgnanstvu, ispričala je da većina makroa ima najmanje dve devojke a često i više. Jedna je obično „žena“, koja vodi upravlja drugima.

Makro – parazit
– Radila sam za makroa, bilo je dobro čuti da ti neko kaže da si lepa devojka. Čak i kada sam kisnula na oluji čekajući da ispunim kvotu kako bih mogla da odem po hamburger, i dalje sam jedva čekala da mu stavim novac u ruke. Sada na njega gledam kao na parazita – ispričala je Kim.

Savana je ispričala da joj je makro obećao kola, kuću i svu odeću koju poželi. Rekao je da je stavio njene slike na internet i da će uskoro dobiti poziv.

– Ne sećam se prvog. Bilo je pet-šest poziva te noći. Do tada sam bila samo sa jednom osobom i osećala sam kao da se ponižavam. Prodavala sam se. Brz život je bio uzbudljiv, imala sam novac i odeću i nekog ko je opsednut mnome. Makro mi je pružao više pažnje nego drugoj devojci jer sam mu donosila više novca – ispričala je.

Na kraju, svedočila je protiv svog makroa koji je dobio zatvorsku kaznu od 35 godina, međutim sada radi za drugog.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.