RADILA KAO PRODAVAČICA: Koja pjevačica je bila gazdarica Olji Karleuši?

Prije nego je započela svoju muzičku karijeru i ostvarila se kao pjevačica, Olja Karleuša je otkrila čime se bavila tokom svojih studija na Pravnom fakultetu.

Naime, ona je priznala kako su je roditelji od ranog djetinjstva učili da da treba da bude vrijedna, pa i nije čudno što je vrlo mlada počela da zarađuje. Pjevačica se javila na oglas za prodavačicu u jednom butiku, čiji je vlasnik bila folk zvijezda devedesetih – Lela Andrić.

-U prvo vrijeme Olju sam vodila na estradna dešavanja da upozna ljude i vidi s kim će sarađivati i šta je čeka. Kao djevojka bila je neupadljiva i neprimjetna. Tek kad smo završile prvi album, počelo se o njoj pričati. U startu sam tražila da isključivo radi gostovanja, da ne nastupa po kafanama jer je u njima mala cijena. Zato sam tražila da pjeva po klubovima i diskotekama. Iako je bila početnica, nisam htjela, niti sam dozvolila da joj cijena gostovanja bude manja od 1.000 njemačkih maraka. U inostranstvu cijena njenih nastupa bila je dvostruko veća – govorila je Lela za medije. Upravo je ona prepoznala Oljin talenat za muziku.

-Nikad se nisam libila rada i vrlo rano sam željela da zaradim prvi bakšiš. Radila sam kao prodavačica u butiku i bila sam vrlo ponosna na sebe. Butik je držala Lela Andrić, koja mi je kasnije pomogla da izdam prvi album. Uvijek sam govorila da je važno da se čovjek na vrijeme nauči da radi, pa šta god, i da se ne stidi svog posla, a tome učim i svog sina – isticala je Olja.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.