FOLKERKA OPLELA PO PJEVAČIMA KOJI SE ŽALE NA KRIZU: Neda Ukraden kuka, a jedna cipela joj košta 250 eura

Bivša zadrugarka i pjevačica Zorica Marković odlučila je da se na kratko povuče iz javnosti. S ozbzirom na to da je kriza u čitavom svijetu, Zorica smatra da se ona zbog svega okrenula drugim poslovima.

-Jao, bože Neda…. Pa jedna njena cipela košta 250 eura, a nekom kolegi manje poznatom potrebno je toliko da prehrani svoju porodicu. A da li sve te zvijezde plaćaju porez, ja nisam sigurna da plaćaju! To ni bogotac ne može da pohvata, mnogi od njih čak nisu ni članovi udruženja, nemaju ni penziono ni socijalno, a tolike pare zarađuju.

Uvijek sam govorila: “Ljudi, čuvajte se za crne dane”, i ja sam u tome uspjela. Meni je mirna glava, ne zavisim od estrade već deset godina, jer sam vidjela gdje to vodi i kako će biti. Okrenula sam se drugim poslovima, lijepo živimo i ne moram da brinem. Mislim da su svi na estradi ugroženi, a ponajviše muzičari, jer su uvijek imali male honorare, za razliku od pjevača. Velike zvijezde su valjda mogle da uštede nešto da barem godinu dana ne moraju da brinu. Ako nisu to uspjeli i sad traže od države, onda je to sramota. Ja bih se prije otrovala da sam na njihovom mjestu – izjavila je ona, dok smatra da Neda Ukraden nije trebala javno da apeluje za pomoć estradi.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.