PUNI SEBE, UMIŠLJENI, EGOISTIČNI! Ovo su NAJAROGANTNIJI horoskopski znakovi? Jeste li vi među njima?

Problem sa arogantnim ljudima je što zahtevaju mnogo vremena i interesa, a ako ste oko njih, osećaćete se kao da gotovo i ne postojite.Prema astrologiji, neki horoskopski znakovi arogantniji su nego drugi.

Ovo su ti znakovi:

Lav

Nije ni čudo što je Lav na vrhu liste. Oni su puni sebe, umišljeni i egoistični, ali većinu vremena je to opravdano. Da nisu toliko harizmatični kao što jesu, ne bi imali toliko prijatelja. Njihov ego toliko je velik da im može stvoriti razne probleme na putu do uspeha. Jednom kada imaju cilj teško ih je sprečiti da ga ostvare. Najveći faktor koji ih čini arogantnima je što ne samo da misle da su najbolji, oni to i znaju.

Strelac

Jedan od razloga zašto Strelci žele proputovati svet je zato što misle da se okreće oko njih. Oni su šarmantni, znatiželjni i optimistični, ali oni misle da će njihovi dobri kvaliteti sakriti njihove loše kvalitete – egocentričnost i taštinu. Smatraju da su uzor drugima i ne shvataju kada se drugi ne slažu s njima.

Bik

Bikovi ne veruju u kompromis, već da su oni uvek u pravu. Oni su toliko egocentrični da ne vide tuđe potrebe i želje. NJihovi problemi su najvažniji i uvek treba prvi da se rešavaju, čak i ako to znači da će tuđi problemi biti zanemareni. Bikovi mogu biti toliko zaokupljeni sobom da se drugima čine bezobrazni i neiskreni.

Ovan

Ovnovima je vrlo teško uzeti u obzir drugu osobu. Nije da ih nije briga, već nemaju toliki spektar da se bave emocijama i problemima, pa često ispadnu bezobrazni. Oni nemaju vremena da se brinu za druge ljude i ne osećaju kada su potrebni drugima. Ako ih tražite za pomoć, biće tamo, ali morate im jasno reći šta vam treba. Ako spojite njihovu nestrpljivost i samopouzdanje, jasno je kako ispadaju arogantni.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.