Puklo rijaliti prijateljstvo Matore i Rialde

Najbolje je tako

Jovana Tomić Matora izabrana je za ovonedjeljnog vođu, a sada je imala zadatak da podijeli budžete.Ona je najmanje budžete dodijelila Mariji i Miljani Kulić, a potom se obratila i Rialid Karahasanović.

– Ova dva mala budžeta su osobe koje me najviše poštuju. Mi smo dokaz da smo osobe poslije velikog haosa ipak mogu da se poštuju. Oni me najviše poštuju i zato kažem i ljudi vide da dokazujemo da možemo i poslije velikih riječi i teških riječi da se ponašamo civilizovano. Rialda jeste lojalan prijatelj. Ja sam neko ko je ovdje imao dva najgora mjeseca i bila si tu. Smatram da kada si me izglasala za bezdušnu osobu, znam da si i pored toga bila tu. Ja vrlo dobro znam da si bila tu, a ja ti neku stvar nikada neću nabijati. Ti i Sandra ste me trpile u svakom smislu te riječi, a ja kao tvoj prijatelj primjećujem da želiš da budeš lider, da se istakneš u svemu. Možda neke stvari radiš nesvjesno, ali eto, ja moram da kažem, a imam i milion situacija da navedem. Ne znam kakva si u vezi, i to, ali ja neke stvari ne mogu da prešutim. Nataša Radan je ispala gora od mene, a ja koja sam odmah ustala posijle ružne riječi, ti si se na mene izderala. Povreijdila si me sa neke stranem i ja to priznajem. Umiješ da podbodeš, ali ja ne mogu to da trpim u prijateljstvu. Sandra je tu tvoju crtu prihvatila, ali ja ne mogu . Sa tobom napravim balans kada treba, a to je bjo momenat da ja ne pričam sa tobom. Ja znam sebe i poznajem, možda će me proći, ja ću da pustim, ali prosto ne osjećam potrebu da treba da razgovaramo. Vidim neke stvari oko tebe, na koje ne mogu da žmurim. Ti si Mići rekla da te boli briga za ove ljude, a to što sam ja ovdje zbog novca i to sam pohlepna, pa okej. Ja sam izgubila pojam, ali je meni ovo pravi život ovdje – rekla je Matora.

Ja sam u slučaju našeg prijateljstva uveijk puštala da ti preuzmeš neke stvari, da vičeš, vučeš. Ti kao prijatelj možeš da pričaš šta želiš. Nas dve možemo svašta da kažemo jedna drugoj, ali kada Dragana ustane da kaže o nama nešto, ja ću da joj kažem da šuti i da sjedne. A ti, kada ja tebi u momentu tražim ekser, ti mi prebacuješ. Kao moj prijatelj moraš da me podržavaš, jer sam ja zbog tebe mnogo toga gutala– rekla je Rialda.

– To nije podržavanje – vikala je Matora.

– To je tvoje mišljenje, ja nikome to nisam tražila nikada. Ti mene znaš od momenta kada sam ušla ovdje, a ti si mene pljuvala, a nisi me ni znala – nastavljala je Rialda.

– Ja tvoja peckanja znam, ali ti kažem, ne moraš da mi naglašavaš. Ja sve znam, i tu tvoju osobinu ne mogu i ne želim – dodala je Matora.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. MART 2021

Pročitaj →

Novi anticelulit tretman

Pročitaj →

Brekinja – spas za regulaciju šećera iz prirode

Pročitaj →

Kuća s impresivnim pogledom: Suvremena interpretacija tradicionalne seljačke kuće

Pročitaj →

Važno je jesti raznovrsnu hranu

Pročitaj →

Pohovane palačinke sa šunkom

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. MART 2021

Pročitaj →

Vodeničarka Radmila Jeremić čuva tradiciju u mlinu iz doba Austro-Ugarske

Pročitaj →

Amerikanka prešla na islam inspirisana turskom serijom „Ertugrul“

Pročitaj →

Meta korone je i gušterača, zaraženi nakon bolesti mogu oboljeti od dijabetesa

Pročitaj →

kako nositi odijelo? Pogledajte kako to radi nenadmašna 50 plus influencerica

Pročitaj →

Dilema u odgoju djece: Kazna ili nagrada?

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.