PUKLA BRUKA! Otkrivena STROGO čuvana TAJNA Bojanića! „Matorac navalio, neće da mi se skine sa vrata!“

Isplivalo!

Miloš Bojanić je devedesetih ozbiljno trzao na tada najpoželjniju mladu pevačicu Sašku Karan. Ona još uvek ćuti o tome kako joj se pevač nekada udvarao i kako mu se sviđala.

Ona ovu priču iz prošlosti čuva kao keca u rukavu i spremna je da sve ispriča ako je Bojanić napadne u Imaginarijumu.

– Saška Karan se pojavila na domaćoj sceni 1990. godine i za to vreme je bila s*ks bomba za kojom je poludela cela zemlja i region. Estradni menadžeri su počeli da se otimaju ko će da sarađuje sa njom. Bojanić ju je zapazao na TV i odmah je odlepio – rekao je izvor blizak pevačici.

– Ona je bila tip žene kakve on obožava. Tri godine kasnije Saška je prešla u produkcijsku kuću u kojoj je bio i Bojanić, to mu je bila idealna prilika da startuje lepoticu koju je do tada samo znao površno. Bojanić je ludeo kada je vidi utegnutu u crnim helankama, sa dekolteom do pupka – kaže izvor.

– Miloš je spopadao Sašku na svakom koraku, udvarao joj se i otvoreno pokazivao da mu se dopada, ali ona nije marila za njega, jer je on i tada bio mator za njen ukus – rekao je izvor.

– Ovaj matorac neće da mi se skine sa vrata, navalio je na mene kao budala. kada ga budem nap*čila neće znati gde se nalazi – rekla je Saška jednom prilikom jednoj koleginici.

– Kada je shvatio da od muvanja Karanove nema ništa i kada je načuo da ona priča o tome da joj on dosašuje, Bojanić je počeo da je izbegava, pa čak nije hteo da ide ni u emisije zajedno sa njom. Počeo je i da je sabotira kod vlasnika klubova i restorana. Upravo od tada datira ova mržnja i netrpeljivost između njih dvoje, pa čak ni 30 godina kasnije. Miloš ne može Sašku da gleda očima i boli ga što ga je odbila. On se plaši da će ona to izneti, mada i ako iznese, Bojanić će reći da je to laž – završava izvor blizak Karanovoj.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.