PROVERITE GDE JE VAŠA: Evo gde leži sreća za svaki horoskopski znak

Ako neko treba da bude srećan u 2020. godini, to su Škorpije jer im se smeše ostvarenje životnih ciljeva i brojne novosti! Pročitajte gde vaš znak čeka sreća…

OVAN

Osobe sa podznakom u Ovnu prilika za napredak i sreću očekuje na poslovnom planu ako imate podznak na početku ovoga znaka, a ako je u sredini onda u ljubavi, ili preko dece, ako ste roditelj, ili kroz kreativnost, javnost, scenu, zadovoljstva ili hobi.

Ako niste još roditelji, neki od vas će biti u mogućnosti da dobiju dete. Sreća vas očekuje i kroz kreativan rad, ili kroz javni život, ako se bavite poslom koji se odnosi na javnost, ili kroz igre na sreću. Promene koje su počele da vam se dešavaju u prethodnim godinama, nastaviće se i u ovoj. Budite otvoreni za njih, kako bi bilo što više bilo oduševljena i pozitivnih iznenađenja , a manje napetosti i unutrašnjeg nemira. Prihvatite promene kao dobrodošle i potrebne i one će takve da budu.

Ukoliko je Ovan vaš sunčani znak i rođeni ste na početku ovog znaka, u periodu od 20. odnosno 21. do 27. marta, vi ćete biti u mogućnosti da napredujete, ako prihvatite neke nove odgovornosti, ili se potrudite više, uložite trud u nešto, jer će vam Sunce biti u trigonu sa Saturnom, koji je ušao u znak Strelca. Istrajnost, trud ili znanje do kojeg dolazite u toku januara, februara i marta će vam omogućiti da stvorite temelj za svoju budućnost, ili da dođete do sigurnosti, ili ostvarenja nečeg čemu težite.

Najviše sreće će imati Ovnovi rođeni aprila, kojima Jupiter u Lavu donosi mogućnost da napreduju i poboljšaju svoj život.

Dragi Ovnovi, budite aktivni, prihvatite srećnu priliku koja će vam se ukazati, jer će vam to doneti napredak, ili poboljšanje u nekoj sferi života. Jedino što je važno za vas koji ste rođeni početkom aprila je da otpustite, ili završite, ili dopuste da izađe nešto iz vašeg života. To vam donosi Pluton iz Jarca u kvadratu sa vašim Suncem. To možda nije lako, ali je nepohodno da biste mogli da nastavite dalje, onako kako ovaj znak to radi, preduzimljivošću, inicijativom i hrabrošću, koja vam donosi mogućnost da ostvarujte svoje ciljeve ili vam omogućava da budete predvodnik, ili prvi u nečemu.

Za većinu Ovnova ova godina će biti lakša i bolja godina od prethodne, jer Mars neće ići retrogradno, što je važno za vas, te budite aktivni i zalažite se, ili borite, onako kako vaša priroda to nalaže, a to ćete najžešće, najstrasnije činiti u periodu kada Mars bude u Ovnu od 20. februara do 31. marta. Tada ćete se izboriti lakše za svoju sreću, posebno od 8. do 12. marta, kada će Mars biti u trigonu sa Jupiterom u Lavu.

BIK

Da bi 2020. bila srećna i dobra godina za vas i ono što je za vas važno je da imate stabilnost na emotivnom i finansijskom planu. To će vam planete, a naročito Jupiter u četvrtoj kući, i omogućiti u prvoj polovini 2015.Ona će omogućiti da stvorite uporište, mirnu luku u svom domu, porodici u prvoj polovini godine, ako vam je podznak u Biku. Mnogi od vas će u 2020. poboljšati porodične odnose, ili srediti svoj dom, učiniti ga još udobnijim, komfornijim mestom, a u drugoj polovini godine, zavisno od toga kada vam Jupiter uđe u petu kuću doći će do srećnih dešavanja u ljubavi, ili vam doneti mogućnost da se ostvarite kao roditelj, ili ako imate decu da doživete preko njih sreću.Oni koji su sami imaće prilike da započnu novu ljubav i to naročito tokom leta, ili da obnove neku vezu od ranije i to u periodu između 25. jula do 6. septembra. To nije povoljno vreme za početak nove veze, ili za veridbu, ili venčanje, jer će Venera ići retrogradno. Promene vezane za decu su naročito moguće u drugoj polovini septembra i tokom oktobra. Pažljivi budite sa njima. Na poslovnom planu šanse da dođe do zaposlenja predstoje vam oktobra, novembra, ako ste nezaposleni, jer je tada vaša kuća posla izražena i kroz nju će prolaziti Venera.

Izlazak Saturna iz Škorpije omogući će vam da se oslobodite nekih bračnih teškoća koje su bile prisutne u prethodne dve godine i da se usmerite na obaveze vezane za finansije drugih i tu prihvatite odgovornosti, posebno ako je vaše zanimanje vezano za to bankarstvo, ili osiguranje.

Osobama rođenim krajem aprila će ova godina doneti pozitivne promene, sreću i biće to za vas jedna od srećnih godina, kada će vam Jupiter doneti prilike za poboljšanje života. Ovo za vas može da bude jedna od najboljih godina tokom avgusta i septembra. Budite otvoreni za pozitivna dešavanja i što više unosite u to što sledi dobru volju i spremnost da priliku koja vam se ukaže iskoristite, to vam ona može doneti više dobrobiti. Neki od vas će ulaganjem znanja i svojih sposobnosti uspeti da napreduju na poslu, ili na finansijskom planu, drugi u sticanju znanja, ali svakako će svako od vas koji ste rođeni krajem aprila imati srećnu priliku koja vam može učiniti da ovo bude dobra i srećan godina za vas.

Osobe rođene početkom maja su pod uticajem Plutona, koje im donosi mogućnost da velike pozitivne promene dožive, da ostvare neke svoje dalekosežne ciljeve, bilo zbog podrške neke moćne osobe, ili kroz sopstvenu snagu i odlučnost.

Da bi ovo bila još jedna od dobrih godina za vas, bitno je da radite na osećanju stabilnosti, ali da budete otvoreni za promene koje dolaze, posebno jer će one omogućiti ovoga puta vama više dobrog, nego što je to u prethodnim godinama bilo, te ovo može da bude za vas jedna od najsrećnijih godina.

BLIZANCI

Ovo je godina koja će vama koji imate podznak u Blizancima, na samom početku doneti povećane obaveze ili hvatanje u koštac sa poteškoćama, koje treba da rešavate na vama najprihvatljiviji način, kroz komunikaciju, razgovore u kojima ćete moći da saznate šta je to što opterećuje vašeg partnera i kako da mu pomognete ako ne želite da se on udalji od vas. Rešenje donosi Jupiter, koji je u vašoj trećoj kući komunikacije u prvoj polovini godine i koji omogućava da kroz razgovor, ili neko kratko putovanje, ili zajedničko učenje o nečemu dođete do poboljšanja odnosa.

On će tokom ove godine, u drugoj polovini preći u vašu četvrtu kuću i doneti mogućnost da uredite dom, ili porodične odnose, te tako stvarate svoju sreću u porodičnom okruženju. Vi ste osoba koja nastoji da se dobro informiše i o raznim stvarima i treba da svoje znanje, veštine ili ideje unesete u stvaranje boljih porodičnih odnosa, ili uređenju, proširenju svoga doma.

To će vas ove godine učiniti srećnom osobom i tu treba da ulažete. Takođe, promene mogu kod vas da uslede preko uticaja Urana u 11. kući, koji može da vam donese nova prijateljstva, ili novine kroz timski rad ili u nekoj grupi, ili u nekom novom projektu koje budete započeli. Severni Mesečev čvor u vašoj kući ljubavi donosi vam mogućnost da ulažete i dobijate nešto čemu težite u ljubavi.

Vi ste ljubitelji promena, ali ovoga puta da biste bolje prolazili – ako ste rođeni krejem maja (od 20. ili 21. do 25. ili 26. maja) potrebno je da prihvatite određena ograničenja, ili prepreke, kao nešto što treba da vas nauči šta je to što trebate da menjate u svom životu. Saturn vas može usporiti i naterati da se dublje preispitujete, da menjate neki svoj način dosadašnjeg ponašanja, jer neće ići samo ako nastavite onako kako ste do sada činili. Ako to počnete da menjate, biće vam lakše. Dobro bi bilo da budete spremni da naučite nešto novo, što će vam olakšati situaciju, ma koliko to izgledalo naporno u početku. Avgust je vreme da bi trebalo da budete umereni, da izbegavate intelektualnu nadmenost pre svega.

Više sreće, ili prilike za poboljšanje imaće ove godine oni koji su rođeni oko juna i to između 3. odnosno 4. i 20. juna, a sreća stiže u prvoj polovini godine, kada im Jupiter pravi sekstil sa Suncem. Konkretno, mogućnost da menjaju svoj život, da im 2020. godina donese pozitivna iznenađenje imaće oni koji su rođeni od 2. do 8. juna, kojima će Uran biti u sekstilu sa njihovim Suncem. Oni treba da budu otvoreni za novine, jer one mogu da budu dobre za njih.

Vi ste prilagodljivi, otvoreni za promene i ove godine kroz trgovinu, komunikaciju, kratka putovanja,učenje ili druženje i možete biti srećni i u elementu, a u drugoj polovini godine ostvarićete se kroz porodicu, dom, bilo da je reč o kupovini ili uređenju doma a naročito ako ste u podznaku Blizanci.

RAK

Osobe koje imaju podznak u Raku sklone su brojnim promenama pod uticajem Meseca koji se brzo kreće i menja vaša osećanja, raspoloženja i donosi vam najviše promena. Na Rakove najviše utiču i pomračenja Sunca i Meseca, koje će biti 20. marta (pomračenje Sunca na kraju Riba) i 4. aprila 2020. godine (pomračenje Meseca u Vagi).

Pomračenje Sunca će vama, dragi Rakovi, doneti veće promene vezane ili za obrazovanje, ili duhovnost, veru, ili vezano za odlazak u inostranstvo i za putovanja.

Ako nije neophodno, promene ne treba da sprovodite nedelju dana pre i dve nedelje posle pomračenja. Pomračenje Meseca u Vagi ukazuje da je potrebno da se usklađujete mnogo toga u odnosima sa drugima, jer ukoliko ne budete toleratni, ljubazni, diplomatični, skloni nagodbama i – ako treba – i popuštanju, lako može doći do većih nesuglasica i konflikata u ljubavinim i prijateljskim vezama.

Miroljubivost i nastojanje da budete staloženi donosi i Venera u Biku u periodu pomračenja Meseca 4. aprila 2020. godine, koja ukazuje kako je najbolje da postupate da bi izbegli probleme u vezama.

Sledeće pomračenje Sunca je u Devici 13. septembra, a donosi promene u odnosima sa osobama iz vaše bliže okoline, u komunikaciji, sticanju znanja, novih poznanstava, odnosima sa bratom, ili sestrom itd. Tu je potrebno da izbegavate suvišne kritike, zamerke, kako ne bi dolazilo do konflikata kao i da budete otvoreni za nova saznanja.

Izvesnih zastoja, ponavljanja nečega što ste kao i da prethodno učili, ili poteškoća u dogovaranjima će biti u naredne dve nedelje, posebno od 17. septembra do 9. oktobra. Pomračenje Meseca će biti Ovnu 28. septembra 2015. godine i tada treba da izbegavate ispoljavanje agresivnosti, ljutnje, jer lako može da dođe do konflikata, svađa i sukoba, koji se neće dobro završiti. Potrebno je da izbegavate upotrebu alkohola, da se opuštate, upotrebljavate manje vode i tečnosti, kako biste uskladili svoj organizam sa promenama u prirodi i izbegli veću razdražljivost i napetost.

Ove godine treba da koristite sve povoljne prilike za zaradu. Novac je energija koji teče, a ukoliko se usmerite i verujte da vam je dostupan i da možete do njega doći, on će vam lakše i dolaziti i omogućiti da poboljšate svoju finansijsku situaciju, posebno ako vaši poslovi imaju veze sa javnošću, ili sa poslovanjem sa inostranstvom.

Ako se prepustite uživanju, Jupiter u vašoj drugoj kući vam može pojačati apetit, ali ne i poboljšati fianansijsku situaciju. Saturn u vašoj šestoj kući ukazuje da je dobro da – ako imate zdravstvene probleme – da se samodiscplinujete, ograničite u nečemu, bilo u ishrani ili nekim drugim navikama da biste poboljšali svoje zdravlje.

Neptun u vašoj 10. kući upućuje da je potrebno da neizmerno verujete da ćete uspeti u ostvarenju svojih životnih težnji, što neće teći lako naročito u februaru, martu i aprilu, kao i tokom druge polovine novembra i početkom decembra, jer će Saturn biti u kvadratu sa Neptunom i stvarnost i želje se mogu sukobiti, a vama ponestati vere potrebne da se dosegne ono što želi.

Junski Rakovi, vi ćete tokom avgusta i septembra biti pod povoljnim uticajem Jupitera u Devici i to vam donosi mogućnost da doživite poboljšanje. Jupiter u Devici kroz rad i trud, ili znanje donosi vam mogućnost poboljšanja i prosperiteta, a Neptun vam pomaže da imate jaču intuiciju i veru koja može da donese da doživite lepa iskustva i ostvarenje nečega o čemu maštaju, ili jako žele.

Julski Rakovi, vi koji ste rođeni u vremenu od 3. odnosno 4. jula i 12. odnosno 13. jula, bićete podložni neočekivanim promenama, ili iznenađenjima, koje zahtevaju da se brzo prilagođavate i ne pružate otpor promenama, kako biste izbegli napetost ili inaćenje.

Trebalo bi da izbegavate i ulazak u rizik, jer on može da vam donese probleme ili neprijatnosti. Vama Uran u Ovnu pravi kvadrat sa Suncem. Opuštanje je vrlo važno za vas, kako biste se bolje osećali i bili zdravi ove godine. Pluton iz Jarca će onima koji su rođeni u periodu od 3. odnosno 4. jula do 8. jula doneti situacije u kojima treba da se suoče sa nekim završetkom, ili krajem nečega i tu opiranje ne pomaže.U najboljem slučaju, ove osobe mogu nešto promeniti u smislu totalne transformacije, ili odbaciti nešto što je suvišno i što ih prepoterećuje, kako ne bi došlo do destruktivnosti. Vi ste u stanju da se slepo vežete za nešto, što nije dobro za vas, a to ovoga puta nije dobro za vas. Pustite ono što treba da ode, da bi nešto bolje moglo da uđe u vaš život.

LAV

Osobe koje imaju podznak u ovom kraljevskom znaku osetiće u prvoj polovini godine i to sve do avgusta pozitivan uticaj Jupitera, više nego u 2014. godini. Vama se sreća smeši i samo je potrebno da ulažete u sebe i podržavate optimizam i entuzijazam, koji vas ovoga puta dovodi do toga da sve probleme možete lakše da rešavate.

Treba da verujete u sebe, da ulažete u svoje znanje, obrazovanje, da biste mogli da budete uspešni u ljubavi, ili poslu (za one kojima je šesta kuća posla u Strelcu), ili da rešavate probleme sa decom (ako ste roditelji), a u nekim slučajevima čak i da biste i sami bili u prilici da postanete roditelji. Dete koje bi Lavice mogle u ovoj godini rode može da ih učini srećnim i ponosnim roditeljem, bilo da su rođeni sa podznakom u Lavu, ili tu imaju Sunce, ili Mesec.

Za Lavove je ova godina mnogo lakša nego prethodna, jer Saturn vam više ne donosi ograničenja, poteškoće, ili blokade. Jedino ćete oni rođeni oko 21, 22. ili 23. avgusta i dalje mogu da očekuju susrete s nečim iz prošlosti i to će se dogoditi u periodu druge polovine juna, kao i tokom jula i dela avgusta. Ovoga puta to popravite, ili uradite na ispravan način, kako biste se nekih poteškoća, ili ograničenja zauvek rešili.

Julski Lavovi rođeni u periodu od 23. do 27. jula biće pod uticajima Saturna. Oni će vam doneti mogućnosti koje skoro niste imali i zahvaljujući ili nekoj starijoj, iskusnijoj osobi, ili nekim novoj odgovornosti možete da doživite trajniji napredak.

Avgustovski Lavovi rođeni u periodu od 3. ili 4. do 13. avgusta imaće jedinstvenu priliku da promene svoj život. Možete doživeti veće iznenađenje i započeti sa neočekivanom promenom načina života, a ona će vas oduševiti i podstaći da hrlite napred u novi život i bolju budućnost onoliko koliko ste spremni za te veće novine.

Jupitar u tigonu sa Uranom doneće vam veće iznenadne srećne promene krajem februara i početkom marta. Biće to iznenađenja koja vam menjaju život na bolje i vi ćete ih, kao i drugi vatreni znaci, najviše osetiti ove godine, a u manjoj meri to se odnosi i na vazdušne znake: Vage, Blizance i, naravno, Vodolije.

Pomračenja Sunca i Meseca osetićete i vi kao i Rakovi, više nego drugi. Posebno ćete vi, julski Lavovi, moći da menjate nešto u svom životu na bolje, jer je vama pomračenje u trigonu sa Suncem natalnim, ali je bitno da te promene ne budu odmah nakon pomračenja Sunca 20. marta i pomračenja Meseca 4. aprila, dakle ne pre nego dok se slegnu utisci i svest o promenama proradi a vi se organizujute. Tek tada ćete moći da ih integrišete u svoj život na pravi način.

Lavovi, vi imate u sebi snagu i vitalnost i ove godine možete da poboljšate svoje zdravlje i život kad Jupiter pređe preko vašeg Sunca ili podznaka, te ćete spadati u znake kojima je sreća više nakonjena nego drugim znacima sve do avgusta, kada Jupiter prelazi u Devicu.

DEVICA

Ovo je jedna od godina kada ćete vi sa podznakom u Devici imati mogućnost da doživite sreću i zadovoljstvo ako budete ulagali u sebe od avgusta, pa na dalje. Jupiter ne donosi sreću u Devici bez rada, znanja, ili reda, ali ako toga ima, onda će Device sreću zaslužiti i uspeti da poboljšaju svoje zdravlje.

Neke od vas će i uz pomoć jednog roditelja ili člana porodice da steknu uslove za ulaganje u svoje obrazovanje, edukaciju, ili će ostvariti neko putovanje u inostranstvo. Neke od vas će uspeti da rešavite svoje stambeno pitanje, ili sredite neke porodične probleme.

Promišljene, analitične i dobro organizovane Device umeju da prepoznaju dobru priliku. Jedino što bi trebalo da izbegavate su ulasci u kredite ili pozajmice, tako da svako uređenje ili popravku kuće treba da preduzimate samo ako ste u mogućnosti da to finansirate sami ili uz pomoć porodice. To vam donosi Pluton u 4. kući u Jarcu i Saturn koji će takođe ući u četvrtu kuću. Neki od vas koji budu najviše imali sreće će uspeti i da kupe neki plac, ili staru kuću, koju će polako renovirati i preurediti.

Oni koji su rođeni oko 24, 29. ili 30. septembra će u prvi mesecima godine će biti pod uticajima Saturna, koji im donosi izvesna ograničenja i prepreke sa kojima treba da suoče i pokušaju da ih prevladaju.Više truda i aktivnosti, ali i manje straha i pesimizma sada će vam biti potrebno da savesno i praktično, korak po korak, koristeći pri tome sve svoje veštine, znanje i životno iskustvo savladaju poteškoće, ili ograničenja. Neptun iz Riba unosi zbrku, konfuziju, zabunu i i mogućnost samoobmane i obmane, posebno onima rođenim u periodu od 27. do 30. septembra.

Od 21. januara do 11. februara, Merkur će biti retrogradan i tada treba da popravite, poboljšate nešto od ranije, ali ne ulazite u novine i ako treba, iz više pokušaja nešto rešite.

Isto tako u periodu od 17. septembra do 9. oktobra, kada bude bio retogradan Merkur u Vagi, treba da poradite više na komunikaciji sa drugima, na poboljšavanju nekih odnosa, ali i da izbegavadate da donosite odluke, jer neće biti stabilne. Dobro bi bilo da u odnosima sa drugima više balansirate i sve polako radite, uz proveru onoga što govorite, pišete ili računate kako biste izbegli greške i kako ne biste morali da nešto radite više puta. Nije povoljno vreme za kupovinu, posebno nečega vezanog za komunikaciju.

Najpovoljniji deo godine period za Device je doba Jarca i to između 21. odnosno 22. decembra i 22. januara, kao i između 20. odnosno 21. aprila do 20. odnosno 22. maja. U tim periodima, iskoristite mogućnost da stvarate svoju sreću, onako kako vi to samo znate koristići pri tome svoje znanje, radeći vredno da biste do nje stigli. Ove godine malo je veća prilika da do svoje sreće lakše dođete od avgusta meseca pa nadalje. Ako ste rođeni u septembru, onda je vaša prilika biti u oktobru (ukoliko ste rođeni na samom početku meseca) a ako ste rođeni u prvoj dekadi septembra, onda se nadajte prilici za sreću u novembru. Oni koji su rođeni oko 10, 11. i 12. septembra imaju odlične prilike u decembru 2015. godine.

VAGA

Osobe sa podznakom u Vagi, vi možete ove godine da do svoje sreće i prosperiteta dođete kroz timski rad, ili učešćem u nekoj grupi, ili klubu, ili uz pomoć prijatelja, koji mogu da vam pomognu.

Zato, drage Vage, nastojte da se uključite, ako već niste, u neku grupu i da tu pronađete svoje mesto koje će vam doneti priliku da se osećate dobro i da budete srećni.

Partnerski odnosi preživeće promene, jer se sam partner menja, te je potrebno da se i vi prilagođavate i balansirate, menjate se, kako te novine ne bi unele napetost ili razdor u vaše partnerstvo odnosno brak. Promene prihvatajte i biće vam lakše.

Ako ste sami, moguće da naiđe neka nova osoba koja je drugačija od vas, pomalo neobična, svoja, ili originalna i nezavisne prirode. Izazovnost i nestalnost je prisutna u vašem polju partnerstva, ali i mogućnost da doživite iznenađenja i oduševljenja, kao i nešto neočekivano što ćete pamtiti, baš po tome, jer vam donosi jedinstveno iskustvo.

Ukoliko je vaš sunačani znak Vaga i rođeni ste od 23. do 28. odnosno 29. septembra, vama će Saturn u Strelcu na početku 2015. godine, kao i u septembru i oktobru doneti priliku da započenete ili stabilizujete nešto u svom životu, što donosi mogućnost prosperiteta pod uslovom da prihvatite obaveze koje vam dolaze.

U avgustu ili septembru, oni koji su rođeni oko 23, 24. ili 25. septembra biće pod uticajem Severnog čvora koji može doneti izuzetne prilike za promene. Ako ste žena, postoji mogućnost da neka muška osoba promeni vaš život i donese vam posebnu mogućnost, već nakon 28. septembra, ali ne žurite i oprezno ulazite u to da ne bi ste izgubili ravnotežu. Sačekajte oktobar, posebno drugu polovinu, jer će te promene tada doneti bolji ishod, nego ako ih započnete oko 28. septembra kada je pomračenje Meseca i nepovoljno je vreme za početka nečega.

Ako ne možete da izbegnete promene, onda je važno da im se prilagodite i pružate otpor, jer će vam biti teže. Diplomatičnost i fleksibilnost u odnosima sa drugima pokažite krajem septembra i sve do 13. oktobra.

Da biste uticaje pomračenja što bolje podneli, potrebno je da radite na svom unutrašnjem miru i opuštenosti svesno i više nego uobičajeno već nekoliko dana pre pomračenja i u toku tog i sledećim danima. Unesite i promene u način ishrane, smanjite unos tečnosti, hrane uopšte, posebno slatkog i voća 27. i 28. septembra jedite kabastu hranu, mahunarke u manjoj količini i ne naprežite se . To se najviše odnosi na 28. septembar kada treba da se odmarate i opuštate što više možete i da ne ulazite u konflikte.

Ako ste rođeni u oktobru, posebno u periodu od 4. ili 5. pa do 13. oktobra, vi ćete osećati uticaj Urana, koji vam može doneti više napetosti, uzbuđenja, nemira ili neku drugu promenu koja može da vas izbaci iz ravnoteže i to naročito ako se ne opuštate više i ne prilagođavate promenama koje nastupaju. Pluton iz sazvežđa Jarca pravi kvadrat sa vašim natalnim Suncem, što vam može doneti da budete izloženi ili nekom pritisku, ili kontroli, ili nekom ko ima moć. Ovo je vreme koje donosi i mogućnost za završetak nečega. Što god to bilo u vašem životu, to je nešto što pustite da ode, jer je vreme za to.

Sreća ove godine neće biti nedostižna za vas, pre svega ako radite na svojoj unutrašnjoj harmoniji i skladu, što će doprineti i boljim odnosima sa drugima, posebno u partnerstvu, što je za vas izuzetno važno. Jačate svoju odlučnost i ostvarite se kroz neku grupu, udruženje, ili kroz timski rad, ili kroz neko prijateljstvo koje može biti i nešto što je korisno, ili potrebno za vas. To će vam ove godine doneti najviše sreće.

ŠKORPIJA

Ako neko treba da bude srećan u 2020. godini, to su Škorpije!

Saturn je napustio njihov znak i većina ga neće više osetiti, sem onih koji su rođeni 19, 20. i 21. novembra koji ćete u drugoj polovini juna, jula i avgusta do 20. septembra. Tada treba da se još jednom vratite u prošlost ili da se ponovo nosite sa nekim problemom kao i prošle godine.To će vas naterati da se potrudite i pronađu rešenje za nešto što niste uspeli da tada rešite, ili naučite, ili promenite u toku novembra i decembra 2014. kada je vam je Saturn bio u konjukciji sa natalnim Suncem.

Saturn ume da nas preoptereti, umanji vitalnost ili unese osećanje nemoći, ili donese potištenost, ali kako je ovo ponovni uticaj, već doživljeno iskustvo treba da ste shvatite kako on deluje i čemu ne treba da se prepustite, kao i šta treba da jačate kod sebe.To su, sigurno, hrabrost i moralna snaga, jer što ste spremniji da se suočite sa Saturnom, što ste odgovorniji, discplinovaniji, u mogućnosti da kontrolište svoja nepovoljna osećanja, to će vam biti lakše da prevaziđete teret koji stavlja na vas.

Ako imate podznak u Škorpiji, vi ćete se, takođe, osećati lakše u 2020. godini. Bićete rasterećeni i oslobođeni svega onoga što vam je Saturn donosio. Mnogi od vas su počeli više pažnje da obraćaju na svoje zdravlje i suočavali su se sa zdravstvenim problemima, naučili ste da budete odgovorniji prema sebi, displinovaniji.

Mlade Škorpije su postale ozbiljnije i odgovorne, jer ih je Saturn tome naučio. Vi ćete u 2020. godini moći da do svoje sreće dođete ako iskoristite prilike koji vam donosi Jupiter u vašoj 10. kući a to može biti u ostvarenju vaših životnih ciljeva, ili u karijeri. Možete dobiti podršku nekog autoriteta, ili roditelja, a ako ste mladi, on vam može pomoći. Potrebno je da budete samo uporni, aktivni i posebno od avgusta, pa do kraja godine radno raspoloženi.

Promene ćete i vi ove godine doživljavati, posebno u vezi sa poslom i zdravljem. Iznenađenja na tom planu su moguća. Na vama je da prihvatite novine, jer one mogu da donesu šansu da izmenite stanje u kojem ste ako ste nezadovljni. Kada je zdravlje u pitanju, najviše će vam odgovarati jedinstveni, ili specifični načini lečenja, koji se razlikuju od dosadašnjeg, ili neki novi načini lečenja. Isto se odnosi i na posao, modernizaciju, gde ćete primenjivati nove metode rada, i gde je korišćenje nove tehnologije u radu neophodno.

Škorpije rođene krajem oktobra, vi ste pod povoljnim uticajem Neptuna, koje će omogućiti da ove godine doživite i neke veoma prijatne stvari, bilo neka prijatna iskustva na emotivnom planu, ili kada je kreativni rad u pitanju, ili neki humani rad. Povoljne prilike ili srećne okolnosti će vam iskrsnuti tokom avgusta i septembra i omogućiti vam da, ako se potrudite i budete aktivni ili vredni, napredujete na nekom planu. Bićete srećni ako tu šansu iskoristite.

STRELAC

Ovo je godina kada vi koji imate podznak u Strelcu ćete doživeti suočavanje sa istinom o sebi, kao i mogućnost da sebe promenite, tako što ćete se više discplinovati i biti spremni da prihvatite odgovornosti za sebe i svoje zdravlje. Saturn donosi mogućnost da sada promenite nešto što je bilo vezano za bilo vaše navike ishrane, bilo nešto drugo što je uticalo na vaše zdravlje, što vas je u prethodnom periodu izolovalo, ili osamilo i podstaklo u vama strahove. Potrebno je da prihvatite neki vid ograničenja ili da se uzdržavate od nečega.

Čim se suočite sa strahom, vi ga možete osvestiti i preduzeti sve što je neophodno da ga se oslobodite, a to podrazumeva određene promene u vašem životu. Neko od vas će sprovesti dijete, ili post i tako dovesti do poboljšanja zdravlja, ili do neophodnog mršavljenja, ili da u svojim aktivnostima umnim ili fizičkim bude odgovorniji, da bude savesniji prema sebi i da više truda ulaže u ono do čega mu je stalo. Više ozbiljnosti, više mudrosti i dublje znanje sada treba da prihavatite.

Vi koji ste rođeni u periodu od 22. odnosno 23. novembra do 28. novembra najviše ćete osetiti uticaj Saturna u znaku Stelca, koji će vam doneti nove obaveze i opterećenja ili povećati vaše ambicije. Oni od vas koji su navikli na odgovornosti i obaveze, neće tako teško prihvatiti saturnovske lekcije.Vi ćete se lakše navići na njih i postaćete još odgovorniji, dosledniji, sa više saveta prema sebi i drugima.

Oni koji studiraju, ili rade poslove vezane sa inostranstvom treba da ispolje više znanja i odgovornosti. Možda ćete, dragi Strelci, morati da pričekajte na neko putovanje i da se više pripremate i obavite nešto da bi se stvorili uslovi za njega. Lakše će vam biti već od druge polovine juna, pa tokom leta, kada možete da tako nešto i sprovedete. Istina, već od avgusta Jupiter iz Device će biti taj koji upozorava da nije vreme za preterivanje jer oni koji mu se prepuste mogu lako da dožive gubitak, Pirovu pobedu ili nespeh.

Posebno treba paziti da ne ispoljavate intelektualnu aroganciju ili preterani ponos.

Sreća ove godine ovom vatrenom znaku dolazi tokom prve polovine godine (ako ste rođeni ozmeđu 3. i 20. decembra), kada Jupiter donosi mogućnost prospriteta i više sreće nego drugim znacima. Posebno će ovo srećan period biti za one rođene 5, 6, i 7. decembra koji ćete doživiti trigon Jupitera i Urana sa natalnim Suncem krajem februara i u prvoj polovini marta. To je šansa za velike pozitivne promene, koje omogućavaju izuzetnu sreću i priliku za veći prosperitet.

Ukoliko vam je podznak u Strelcu povoljna je godina da se posvetite obrazovanju, ili nekoj edukaciji, ili duhovnosti i to ozbiljnije i odgovornije nego ranije. Nekima će ovo doneti mogućnost putovanja u inostranstvo, ili selidbu, jer njima Uran donosi promene u domu ili porodičnom životu, a nekima i selidbu.

Od avgusta, pa tokom jeseni biće i onih koji će napredovati u karijeri, uz više obaveza, doći će i više profesionalnosg zadovoljstava i sreće, dok će drugima ova godina doneti angažovanje na fakultetu, ili u nečemu veznom za odnose sa inostranstvom.

Strelac je jedan od najsrećnijih znakova i njemu ni teškoće ne padaju tako teško, jer ume da sa pozitivne strane sve posmatra i u nepovoljnim iskustvima, teškoćama da uči, tako da će i sad ako tako postupa, prolaziti dobro i koristiti svaku srećnu priliku da napreduje, uči i to drugima prenosi, kamoli u povoljnim periodima kada mu Jupiter pomaže da ostvari ono za čim stremi, kao što će to biti u nekim periodima ove godine. Tada će stvarno više nego drugi biti srećan.

JARAC

Osobe sa znakom ili podznakom u Jarcu već su osetili da će menjati svoj život. Ako imate podznak u Jarcu, onda će vam Saturn doneti neku novu odgovornost vezanu za neku grupu, ili udurženje, ili timski rad.

Doneće vam i potrebu da pokažete više odgovornosti i u svojim prijateljskim odnosima i da možda napravite selekciju među svojim prijateljima. Moguće je i udruživanje sa prijateljicom ili prijateljem koji ima slične interese kao vi i koji će vas podstaći (ili vi njega odnosno nju). Neki će biti spremni da se više trude da bi ostvarili svoje želje i ciljeve.

Da biste napredovali, potrebno je da svi koji imaju podznak u Jarcu dožive i neku unutrašnju promenu ili da privuku podršku drugih, bilo finansijsku, ili neku drugu. Biće onih, koji će u 2020. godini uspeti da dobiju neki novac od drugih, bilo donaciju, bilo kredit ili pak nasledstvo, ili novac od partnera koji će omogućiti da ostvare nešto za šta se duže vreme zalažu ili žele.

Osobe koje su rođene u periodu između 1. odnosno 2. i 7. odnosno 8. januara, doživeće najveće transformacije i promene. Važno je da se ne plašite i da se ne odupirete ovim promenama, kako one ne bi bile bolne za vas ili opasne. One su neophodnost, jer donose kraj nečega i samim tim priliku za nešto novo što će nastupiti. Destruktivnost i pokušaj da na silu nešto menjate može vas potresti i nepovoljno uticati na neke odnose ili vas navesti da ih okončate. To ni vama, ni drugima neće biti lako ako ne vodite računa i o drugima. Kada ste vi, dragi Jarčevi, hladni i surovi, vi najviše povređujete sebe jer pokazujete onu negativnu stranu sebe, a time gubite na poštovanju od drugih. Zato menjajte to što vas opterećuje, ali sa većim osećajem savesti, odgovornosti prema sebi isto kao i prema drugima.

Ne samo da je Pluton taj koji donosi promene, već i Uran iz Ovna, koji će praviti kvadrat sa Suncem osobama koje su rođene u periodu od 1. odnosno 2. i 8. odnosno 9. januara. Uran neočekivano i iznenada donosi promene. Ume da uzdrma, donese napetost, razdražljivost, nemir, da uvuče u nepoznato, izazovno i da ako ste nelastični, neprilagodljivi i skloni odupranju i inaćenju, da vam donese probleme. Budite oprezni, strpljivi, kako već to vi znate, upotrebite svoje životno iskustvo i mirno se suočite sa izazovima, ili neizvesnostima. Izbegavajte rizik, a ako i dođe do njega, znajte da kada ste racionalni, promišljeni, discplinovani, vi umete najbolje da se nosite sa poteškoćama.

Srećne okolnosti će doći i u drugoj polovini godine, kada Jupiter bude u Devici i kada će neki od vas ako budu radni i vredni moći da završe fakultet, ili uspešno studiraju, ili pak ostvare poslovnu saradnju sa inostranstvom ili neko putovanje. Nekima, onima koji imaju više sreće, ukazaće se i prilika da strudiraju u inostrastvu.

Najbolje će prolaziti oni Jarčevi koji su rođeni 18,19. i 20. januara jer će im Saturn u drugoj polovini juna, jula, avgusta i septembra kada ponovo bude u Škorpiji, doneti mogućnost da nešto uspešno završe od ranije, ili da ostvare nešto čemu teže i to uz ulaganje.

Napokon i vama će se, ukoliko imate Sunce u u znaku Jarca, ukazati srećne prilike počev od avgusta i septembra, kada ćete – ukoliko ste rođeni u decembru – imati mogućnost da napredujete, posebno ako se potrudite oko nečega. To može da dovede do poboljšanja života tokom jeseni i zime, zavisno od toga da li ste rođeni početkom ili tokom decembra. Sreća, postoji i za vas iako je vaš put do nje često takav da treba da se suočite sa poteškoćama i unesete više truda, ili odricanje od nečege, ali je zato uspeh veći i osećaj sreće, ili ispunjanje trajan.

VODOLIJA

Ukoliko vam je podznak u Vodoliji, u 2020. godini ćete imati prilike da napredujete više nego drugi i da preuzmete više odgovornosti nego drugi, ali time ćete moći da usrećite i druge, jer vama Jupiter prolazi kroz sedmu kuću. Neki od vas će, drage Vodolije, ove godine moći da uđu u brak.

Drugima sreća dolazi kroz poslovna partnerstva ili aktivnosti koji će ih dovesti pred javnost. Biće i onih koji će steći poslovno partnerstvo ili saradnju sa nekim na obostrano zadovoljstvo. Promene koje vi doživljavate će biti vezane bilo za finansijski plan, gde je dobro da pokažete nešto više otvorenosti za nov način zarade, ili pokazujete veću originalnost i individualnost u načinu rada. Novac može da vam dođe i iznenada i da vam se ukaže prilika u momentu, koju treba odmah da iskoristite i to na pravi način. Biće i onih koji će menjati svoj način zarade, ili sistem vrednosti.

Osobe koje su rođene u znaku Vodolije, one koje imaju Sunce u periodu od 20. odnosno 21. pa do 26. odnosno 27. januara biće pod povoljnim uticajem Saturna u prvim mesecima 2015. i pri kraju godine, novembra, decembra.Vi ćete biti u mogućnosti da prihvatanjem nove odgovornosti, ili sticanjem novog iskustva i znanja napreduju, onoliko koliko ste spremni da ulažite u to.

Drugi, koji su rođeni u periodu između 2. odnosno 3. i 8. odnosno 9. januara, imaćete mogućnost za promene i reforme u svom životu, jer vama Uran pravi sekstil sa natalnim Suncem. Te promene mogu da vam donesu veću nezavisnost.

Jupiter planeta dobrih prilika, prosperiteta, sreće, znanja, vere i morala je u opoziciji sa Suncem Vodolija koje su rođene januara meseca i vi ćete od početka godine, pa do avgusta, kada Jupiter pređe u Devicu, biti sklone da na nekom planu imate poteškoće, koje otežavaju da doživite lako sreću i prospeitet. Ipak, ako ne preterujete, ne budete ekscentrični i hiroviti, vi ćete proći bolje.

Svi koje su rođeni oko 17, 18,19. i 20. januara ponovo će osetiti nepovoljni uticaj Saturna tokom druge polovine juna, jula, avgusta i prve polovine septembra. Ograničenja i poteškoće će se opet pojaviti da biste ispravili, savladali ili naučili nešto što niste naučili u 2014. godine. Ne ponavljajte greške, uhvatite se u koštac sa poteškoćama, ili strahom i uspećete da prebrodite to što vas koči.

Kraj godine će vam doneti olakšanje i rasterećenje koje ste željno očekivali.

Vi ste skloni da živite ispred vremena i da ste više nego drugi okrenuti budućnosti, a ona je za vas srećnija i bolja kada uz sebe imate prijatelje, istomišljenike, ili imate braću po duhu, interesovanjima, ili znanjima, pa i ove godine ulažite u svoje odnose sa njima i bićete srećni onoliko koliko vi to možete. Zajedno da drugima ćete ove godine doći do svoje sreće, zato se udružujte kako biste ostvarili svoju sreću u 2020. godini. Najviše sreće ćete imati ako imate podznak u Vodoliji krajem februara i početkom marta, kada je Uran u Ovnu u trigonu sa Jupiterom u Lavu, što vam može donesti izuzetne prilike za sreću u javnosti, ili u parnerstvima – poslovnim ili bračnim.

RIBE

Za Ribe je emotivna sreća veoma važna, a ona će svima koji imaju podznak u Ribama doći u drugoj polovini godine preko partnerstva. To posebno važi ako to bude partner u simbolici Jupitera u Devici, i to stariji sedam godina ili nešto više, radna osoba, neko ko ume da prihvati i odgovronost za brak. U prvoj polovini godine, do avgusta, planeta sreće je u vašoj 6. kući posla i zdravlja i tu možete da doživite poboljšanje, posebno u poslovima vezanim za jupiterovsku prirodu, dakle za inostranstvo, strance, ili pak obrazovanje, učenje itd. Neki od vas bi mogli da poboljšaju i svoje zdravlje, a zdrav čovek ima sve uslove da bude srećan.

Ukoliko ste po sunčanom znaku Ribe rođene u periodu od 20. odnosno 21. do 28. februara, vama će Saturn u prvi mesecima 2020. godine praviti kvadrat sa natalnim Suncem i doneti vam više opterećenja, poteškoća ili ograničenja sa kojima ćete morati da se suočite kako biste ih rešili. Što manje straha i manje potištenosti, to ćete sa njima lakše izaći na kraj.

Oni koji su rođeni u periodu od 23. odnosno 24. do 28. odnosno 29. februara biće pod uticajem Neptuna, koji je dobar ako se bavite nečim vezanim za pomaganje drugima, za umetnost ili duhovnost. Neptun, naime, povećava intuiciju, maštu, veru ili kreativnost. On nije povoljan za svakodnevnicu i aktivnosti koje su prizemne jer tada unosi konfuziju, zbrku, nerealno viđenje, izaziva obmane i samobmane i bekstvo od stvarnosti, ili pak neke spletke i intrige, ili probleme sa autoritetima, roditeljima, ili sa sopstvenim egom, kojeg menja.

Otvorite vrata svojoj sreći, pomažite drugima, ili radite nešto u čemu i drugi mogu uživati i time ćete i sebe i druge učiniti srećnim.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.