Kakvi ste u vezi: Device iskrene, Jarčevi otvoreni, a Vodolije impulsivne

Ovnovi su verni, a Ribe tajanstvene. Bika ćete osvojiti izgledom, ali da li ćete ga tako zadržati? Otkrijte kakav je koji horoskopski znak i kako da ga osvojite.

OVAN

Ovnovi su obično verni partneri. Rado sami preuzimaju inicijativu i ne stide se da naprave prvi korak i tačno znaju šta žele, pogotovo u krevetu. Generalno, prijaju im ljubavne igrice. Ne vole osobe koje im se lako predaju u ljubavi i ne odgovaraju im previše romantični partneri. Draža im je sloboda nego kompromis pa se za rastanak relativno lako odluče, pri čemu ne vole da objašnjavaju svoje postupke. Ne vole da ih neko ograničava, a očekuju da im poverite svoje puno poverenje.

BIK

Bikovi su romantični, ali u isto vreme vole strastvene veze i avanture, pa ko se odluči na vezu sa njima, mora imati dosta strpljenja. Trajnu vezu biraju tek nakon dugog promišljanja, a kada se odluče, onda su spremni da se maksimalno posvete partneru i da urade sve što je potrebno da ta veza uspe. Po prirodi su ljubomorni, ali takvo ponašanje neće istrpeti kod svog partnera. Kada se odluče da prekinu vezu, nikada se ne predomišljaju.

BLIZANCI

Po prirodi su znatiželjni, pa su takvi i u ljubavi. Vezu vide kao igru i izazov i spremni su da se nadmudruju i igraju igrice sa partnerom. Zadržaćete ih samo ako im stalno nudite nešto novo. Često su skloni prevarama ili bar flertu, a izvlače se na šarm. Kada se jednom odluče na vezu, uradiće sve za svoju ljubav. Dobro se slažu sa strelcima.

RAK

Emotivni i osećajni, rakovi su spremni na najveću žrtvu kako bi zadržali osobu pored sebe, čak i kad je ona loša i iscrpljujuća. Spremni su na kompromise i na velike žrtve. S druge strane, vole avanture i kratke veze ali im je nežnost čak i tada vrlo bitna. Najgora kombinacija horoskopski je sa Ovnom, dok im odgovaraju takođe emotivne Ribe. Retko se događa da o svojoj vezi puno govore, a ako nešto kažu, biće to samo ono najbolje.

LAV

Lavovi vole da osvajaju, ali da budu osvojeni. Potrebna im je osoba koja će ih terati da se oko nje muče, ali ne treba preterivati. Slažu se sa slobodoumnim Strelcima i drugim Lavovima, a ono što ne dozvoljavaju u vezi je da im bude povređen ego. Tada su spremni da sve odmah prekinu, bez mogućnosti povratka na staro. Neće propustiti priliku da to urade teatralno i uz scene jer vole da su u centru pažnje.

DEVICA

U ljubavi Device su iskrene. Češče bivaju ostavljene i sa slomljenim srcem nego što same preuzimaju ulogu onog ko odlučuje u vezi. Device traže pouzdane partnere optimistične naravi koji imaju puno samopouzdanja s obzirom na to da one same nisu toliko uverene u vlastite sposobnosti. Treba im neko ko će ih osvojiti intelektom, pre nego neko ko će ih izgledom oboriti s nogu. Spremne su da u razumnoj meri oproste partneru.

VAGA

Vage ne vole kad im se postavljaju uslovi i ograničenja. Ne trpe netolerantnost jer su same pune razumevanja za partnera. Kada dođe do prekida, prilično su civilizovane i taktične mada ih često optužuju za neiskrenost. Spremne su da pruže partneru još jednu šansu, ali ne igrajte se sa njihovim strpljenjem. Zbog visokih očekivanja teško pronalaze stalne partnere.

ŠKORPIJA

Kad u ljubavi krene nizbrdo, Škorpije ne umeju da se zaustave već prosto uništavaju sve za sobom. U glavi im je haos kada su zaljubljene – sumnja, ljubomora, strast, nesigurnost. Očekuju da ste im potpuno verni i posvećeni, a ako ih izneverite, sledi vam osveta, baš kao na filmovima. Fizički kontakt im je veoma bitan, ali ih možete osvojiti poklonima, laskanjem i pompeznim gestovima. Odgovaraju im Rakovi i Ribe.

STRELAC

Strelci neprestano tragaju za ljubavlju, podjednako za dugom ispunjenom vezom i za avanturom. Bitno im je da se nešto događa. Retko se zaljubljuju, ali kada se to desi, spremni su da urade sve za partnera, pa i da se žrtvuju na svoju štetu. Isto tako su vatreni, i ako dođe do raskida, ni tu ne prezaju ni od čega. Ako im partner više nije dovoljno intrigantan i ne stimuliše na nove izazove, vrlo lako krenu dalje. Impulsivno reaguju, pokupe svoje stvari i odlaze bez puno objašnjenja.

JARAC

S godinama pripadnicima ovog znaka odgovaraju stabilnije veze. U mladosti su nezasiti, izlaze, provode se, upoznaju nove ljude, a kada budu spremni da se skrase, traže partnera za ceo život. Često ih pronalaze u Bikovima i Devicama. Spremni su da partneru otvore srce, ali traže da imaju dovoljno slobode jer često imaju potrebu da se osame.

VODOLIJA

Prilično su impulsivne. Olako će početi vezu sa vama, a još lakše je prekinuti bez potrebe da vam bilo šta objašnjavaju. Ne vole konflikte, pa kad i raskidaju, trude se da to prođe što bezbolnije. Ako želite da ih osvojite, da ih zadržite, potrudite se da im priređujete iznenađenja. Potrebna im je sloboda u vezi, a to mogu da postignu kada su sa Blizancima ili Vagama.

RIBE

Ribe su romantične, ali i tajanstvene, pa je teško odrediti da li su zaljubljene ili ne. Žele dugu i stabilnu vezu, ali su probirljive. Traže zrele partnere. U svemu idu srcem, pa ne iznenađuje što prekid doživljavaju vrlo emotivno. Na prekid ih navodi netolerancija prema njihovoj sklonosti ka maštanju i zahtevi da se spuste na zemlju, kao i guranje u drugi plan osećanja koji su za njih najvažnija na svetu.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.