PROVALJENA: „BLJAK!“ OGLASILA SE LJUBA PANTOVIĆ i otkrila SVE o Ermini! „Znam SVE od A do Š!“

Šok!

Zadrugarka Ermina Pašović postala je poznata po vezi sa Banetom Čolakom, zbog kog je i odlučila da uđe u „Zadrugu“. Međutim, ostali zadrugari su doveli u pitanje njihovu vezu kada je isplivalo da je Pašovićeva imala aferu sa Gagijem Đoganijem.

Ljuba Pantović je priznala da se razočarala. Naime, poznato je da je Bane pozdravljao Pantovićevu, ali otkad je Ermina došla u Belu kuću, više se ni ne seti svoje prijateljice.

– Meni je iskreno ta cela priča bljak. Što se Ermine i Baneta tiče, znam sve od “A“ do “Š“ i iskreno sam šokirana nekim stvarima koje rade! Ono što sam primetila je da me Bane nije ni spomenuo otkad je ona (Ermina) ušla, a svi znate da me je svaki dan dozivao i pozdravljao pošto sam mu se napolju dokazala kao prijatelj i jer zna da držim reč kad kažem da ću nekome pomoći. Mislim da Ermini nikako ne bi odgovaralo da uđem pošto zna da znam sve i da bih raščivijala tu njihovu priču. I to ću protumačiti tako da je ona na neki način stavila do znanja Banetu da me ne spominje – rekla je Ljuba.

– Šta god da je trebalo nekom mom, ja sam to završila. Isto kao što sam se našla Ermini kad je Bane ušao unutra za sve što joj je trebalo – dodala je ona.

Ljuba se osvrnula i na Erminin odnos sa Jovanom Tomić Matorom, kojoj je plavokosa zadrugarka u više navrata pominjala njenu partnerku Sanju Stanković.

– Takođe, ono potenciranje Sanje Jovani je meni katastrofa! Koje su to rečenice “Ja sam ovde druga Sanja”, “Ja sam Sanjine oči”. Pa nije Matora pala sa Marsa, Sanja i ona su zajedno dve godine i tačno znaju šta kad koja misli tako da ne treba Ermina tu da se trpa na silu. A Gagi, eh, Gagi, on je malo smotan i ne ume protiv Ermine pošto nije agresivan, a da su bili zajedno – ja verujem 99 posto da jesu! – zaključila je Pantovićeva.

– Spominjala mi je Gagija, a Lunu nikad, to i jeste zanimljivo. Rekla mi je kako mu je ona najbolja drugarica i njegova podrška, ono u fazonu kao da su nerazdvojni – ispričala je Ljuba.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.