Danas je počela SEZONA ŠKORPIJE i ova tri znaka doživeće ŽIVOTNI PREOKRET: Ribama se sprema NEVEROVATNA AVANTURA, a ovaj znak nalazi PRAVU LJUBAV

Danas je i zvanično počela sezona Škoprije, i za tri znaka to znači velike promene. Evo o kome se radi i kome će to sreća biti naklonjena narednih 28 dana.

Ako vam je kojim slučajem Škorpija u natalnoj karti, ovo znači da vas čeka potpuno drugačiji život na svakom polju – od ljubavi, preko porodice do karijere.

A evo koja su to tri znaka koji će biti pravi srećkovići.

ŠKORPIJA

Budući da je vreme vladavine Škorpije, jasno je da će se ovom znaku posebno posrećiti. Škorpije će imati neverovatan nalet samopouzdanja i time privući gomilu novih ljudi u život. Ipak, Škorpije će naći vremena i da se posvete same sebi i porade na unapređenju svoje ličnosti, pa će iz ovog perioda izaći još uspešniji.

RAK

Rakovi neće znati šta da rade sa silnim ljubavnim ponudama koje će dobiti. Međutim, uspeće da izaberu jednu u moru ponuda i po svoj prilici, biće to sjajan izbor i jedna dugovečna veza.

RIBE

Ribe će u narednih 28 dana biti posvećene otkrivanju sebe. Putovaćete mnogo i učiti još više, a najverovatnije u tim putovanjima nabasati i na novu ljubav, koja će vam biti još jedna nova i zanimljiva avantura. Uz pomoć te osobe otkrićete sasvim novu stranu svoje ličnosti.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.