Prolećni dekor ulaznog prostora u kući

Poželite proleću dobrodošlicu u vašem domu na najlepši način.

Započnite od uređenja vašeg ulaznog prostora, kako bi prostor u kom živite osvežili i učinili prijatnijim. Nezavisno od toga o koliko malom i uskom prostoru je reč, ideje koje vam donosimo su sigurno nešto što možete iskoristiti i oplemeniti svoj ulaz u stilu proleća.

PROLEĆNI DEKOR ULAZNE KONZOLE
Ako u vašem ulaznom prostoru postoji konzolni sto, on može biti odlično mesto za postavku prolećnog dekora. Odaberite sveže zelenilo i cveće i podarite svojoj konzoli prolećni šarm. Bilo da volite rezano cveće u vazama, zasađeno u saksijama, ili možda veštačko, svako od njih će vaš ulazni prostor učiniti svežijim i lepšim. Cvetni aranžmani, buketi, venci kao i varijante puzavica mogu da ožive vaš uskuli ulazni prostor. Osim toga različite figurice, botaničke slike i umetnička dela vam takođe mogu poslužiti za dekor vaše konzole.

PROLEĆNI DEKOR KLUPE ZA SEDENJE
Ukoliko umesto konzole imate klupu za sedenje prilikom obuvanja u vašem ulaznom prostoru i njoj možete dodati dodir proleća. Stavite kraj nje neke lepe pletene korpe sa cvećem, dodajte joj jastuke u bojama, ili neki zanimljiv fenjer. Iznad nje na zidu zakačite venac od poljskog cveća i vaš ulazni prostor je zasijati u novom izdanju.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.