PROCURIO TAJNI PLAN PRODUKCIJE Ljubavni trougao iz prethodnih sezona SE VRAĆA na IMANJE! Sledi spektakl

Goreće Šimanovci!

U Zadruzi 3 sprema se rat oko Ane Korać. U megapopularni rijaliti koji počinje u petak na televiziji Pink, ulaze dva starletina bivša momka . FIlip Mijatov i Marko janjušević Janjuč, ali i njena najbolja drugarica tara Simov, kao i buduća jetvra i dever Dalila i Dejan.

Dok jedni budu iznosili Anin prljav veš, a drugi je branili, ona će još malo biti na slobodi, ali će im se u oktobru pridružiti unutra saznaje Informer.

Ovo potvrđuje i Filip Mijatov koji je kako tvrdi Ani plaćao plastične operacije i da jo jje davao novac za seks.

– Ova Zadruga će se vrteti oko Ane Korać. Ona će ući za mesec dana, a tamo ćemo je dočekati Janjuš, Tara i ja. Obaviću s njom jedan ozbiljan razgovor pred kamerama, ali neću da pominjem njen posao jer čitava Srbija zna čime se ona bavi – kaže Mijatov i dodaje:

– Siguran sam da će pobediti, jer ćemo svi pričati o njoj. Spreman sam da se kladim sa svakim od mojih pratilaca u 100 dinara. Imam ih više do 42 hiljade, što znači da sam spreman da uložim 35 hiljada evra u Aninu pobedu.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.