ISPOVEST DRAGANE MITAR LEDI KRV U ŽILAMA: Ne želim ponovo da trpim maltretiranje!

Sklanja sina od nasilnika!

Milionski auditorijum je večeras imao priliku da u nekoliko delova odgleda kako je izgledao snimak kada je Siniša Dragutinović ušao u stan u kojem je živela Dragana Mitar sa sinom Jovanom.

Kada je pušten naredni snimak Dragana je objasnila o čemu je Siniša pričao sa sagovornikom sa kojim je bio na telefonskoj liniji.

– On ovde govori kako je iščupao sve. On nekome ovde priča kako njegova bivša gospođa treba da dođe. Dva svedoka mu trebaju za popis mojih ličnih stvari. On je pozvao kuma i neku Natašu. On je meni rekao kako ima rešenje, ima klauzulu ugovora da mora da se ispiše i iseli. Tamo piše: „Da se iseli Siniša Dragutinović, a ne Dragana Mitar i Jovan Dragutinović“. Ja sam mu tražila to rešenje, a on neće da mi pošalje. Ja imam rešenje gde je stavljena zabrana i na jedan i na drugi stan i bilo kakvo raspolaganje tim stanovima. On je sada u tom stanu i šta mi sada treba da radimo, da se tužakamo pet godina? – pričala je besno Dragana, a onda otkrila:
– Stan je pre svega ovoga bio u vlasnišvu mog supruga. Oni su dogovorili vansudsko poravnanje, on je dobio taj stan, jer se tužakao sa njom pet godina. Tokom naše bračne zajednice, ja sam i radila, pa će sve biti dokumentovano koliko sam ja zarađivala, a on će reći kako ja ni u čemu nisam učestvovala. Nemam reči za ovo što on radi. Ovo kako se on pokazuje i prikazuje, ja ne znam kako njemu dati dete. Ja ne znam kada je on odveo sina u vrtić. Dok sam ja bila u „Zadruzi“, ja ne znam kad je on bio sa detetom. On je čovek sve vreme bio u Dubaiju. Ja mislim da on ne spava mirno – rekla je besno Dragana.

Dragana smatra da Siniša radi sve kako bi je uništio, a da ne shvata da time uništava i život njihovog zajedničkog sina.

– On leči neke komplekse iz mladosti. Sa 20 godina nije imao ništa, sa 40 je stekao nešto. Ovo je čisto dokazivanje sebi i njegovim drugovima. Ja mislim da je ovo lečenje njegovih poremećenih odnosa iz detinjstva. Kad dođe to ročište, videće se ko je šta dao i ko je koliko doprineo. Ja ne želim da ulazim u stan, da trpim ponovo maltretiranja, želim da Jovana sklonim od ovakvog nasilnika – istakla je Dragana.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.