PRIZNANJE UŽIVO U PROGRAMU: Evo gde će Miljana i Zola da žive NAKON IZLASKA IZ ZADRUGE! Čolić u DEPRESIJI?!

Sve je iznenadila.

Večerašnje gošće u emisiji „Amidži šou“ kod voditelja i autora Ognjena Amidžića su definitivno najaktuelnije zadrugarke trenutno Miljana i Marija Kulić.

Marija je odmah na početku emisije otkrila da se dogovorila sa svojom ćerkom i da će Miljana vrlo brzo abortirati.

– Pričale smo o tome danas i ovih dana. Mene sve brine kad budemo izašli napolje, stambeno nismo obezbeđeni, ne znamo ni državu ni grad gde ćemo živeti – navela je Miljana.

– Je l’ znate kontinent na kom ćete da budete – pitala je ironično Marija.

– Indonezija verovatno, što dalje od tebe… Ja se nisam posvetila Željku onoliko koliko je trebalo. Ja želim da budem sa njim, ali moram da budem u programu. Saopštila sam i Zoli, pričali smo danas. On je normalno pričao, rekao je da to ne bi voleo, ali sada mi je rekao da mu je mnogo teško zbog cele situacije, da ne zna kako će to da podnese. Ja verujem da kad se to bude dogodilo da ću tek tada biti svesna toga, ali sam isto tako svesna da sada nije vreme ni mesto za dete – pričala je Miljana kroz suze.

– Čovek mora da bude odlučan u svom životu. Ako se odluči da sada tu trudnoću prekine, ne može da gleda u retrovizor. Zola je depresivan, sumnjam da će da je povuče da plaču, da padnu u depresiju. Oni ovo nisu planirali, čemu sada ovo – zaključila je Marija.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.