Pripadnici ovih ZNAKOVA SU NAJGORI prijatelji

Prijateljstvo je vrlo važna stavka u životu skoro svakog čoveka, ali neki ljudi jednostavno ne znaju kako da budu dobri prijatelji.

Ako se veruje astrologiji, na to može da utiče i horoskopski znak u kom je osoba rođena.

Prema pisanju “PinkVillea”, šest horoskopskih znakova ističu se kao oni koji čine najgore prijatelje, a zašto je to tako proverite u nastavku.

Blizanci

Blizancima je prijateljstvo važno, ali mogu da budu jako sumnjičavi i sve da doživljavaju negativno jednom kada se vežu za nekog. Teško im je da razviju poverenje, a retko kad će nešto da učine za nekoga.

Vodolija

Vodolije su vrlo sebični i spremni su da prijatelja „bace pod autobus“ kako bi zaštitili sebe. Mogu da budu izrazito hladni, što uključuje ismvanje i ignorisanje bliske osobe, a da uopšte ne osete grižu savesti.

Vaga

Vage poštuju samo sebe. Ništa ne znaju da drže za sebe i samo je pitanje vremena kada će da vas izdaju. Njima je prijateljstvo zanimljivo, ali ne i sveto.

Strelac

Strelci ponekad i sami upozore ljude oko sebe da ne smeju da se oslone na njih, ali mnogi to upozorenje često ignorišu. Međutim, ubrzo se pokaže da je trebalo da ih poslušaju. Strelci se neće da dođu na vašu zabavi niti će vam se ponuditi kao rame za plakanje kada vam je potrebno.

Rak

Jako je teško nositi se sa Rakovima jer, iako se u početku čini da su druželjubivi i pristupačni, zapravo su labilni i ne znaju da čuvaju tajne. Nisu dobar izbor ako tražite dugogodišnjeg prijatelja.

Devica

Problem sa Devicama nije taj što su loši prijatelji, nego što prijateljstvo sa njima nakon dužeg vremena postane nestabilno. Device su impulsivne i okončavaju prijateljstva lako i bez griže savesti.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.