PRETNJE, SVAĐE, NEUZVRAĆENA LJUBAV: Tara Simov PREŽIVLJAVA dramu – plaši se svojih SLABOSTI!

Nije joj lako!

Od početka emitovanja treće sezone rijaliti prorgama „Zadruga“ Tara Simov ne krije oduševljenje zadrugarom Matejom Matijevićem, a zbog neuzvraćene ljubavi pokušala je vezu sa Darkom Spejkom koja se završila neslavno.

– Pa nije on čudovište, on je Lav u horoskopu kao ja. On je sada bitan jer ga ti juriš, ti mu daješ na značaju, zato se on ponaša nadmeno. Veruj mi, u sebi on ne misli za mnoge stvari tako kao što kaže. Znam po sebi, kada mene riba juri, diže mi ego. Kada se polomim oko ribe, spustim svoj ego do poda samo da bi je osvojio. To je tipičan lavovski trip – govorio je Milan.

– Nisi ti mene video pre pet, šest dana, ja sam se raspadala. Plakala sam kao nikada u životu, toga se i bojim… – tvrdila je Tara.

– Raspadala si se psihički, to sam primetio… Sada je drugačije, sada imaš prijatelje ovde. I da se rasplačeš uvek možeš da dođeš kod mene da se ispričamo, da te zagrlim, da se prošetamo… – tešio je Milan drugaricu iz rijalitija.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.