KIJA DOBIJA JEZIVE PRETNJE: Doživljava PAKAO ovih dana a sve zbog…

Užasne stvari!

Kristina Kija Kockar podelila je sa svojim pratiocima da pored slave i novca koje je dobila nakon pobede u rijalitiju „Zadruga“, nije sve tako lepo i da prolazi kroz momente kada svoj bes ne želi i ne može da sakrije.

Jezive poruke koje je dobila u prethodne dve nedelje navele su je da sa javnošću podeli kakav je svet društvenih mreža.

– Kad je bila priča po novinama ovih dana kako sam želela da naudim sebi, poruke koje sam dobijala su „psiho“, „ubij se“, „obesi se“, „što nije to uradila“, „sledeći put naoštri nož“. Pa slike i snimci gde mi se rugaju. Članci sa odrvatnim naslovima. Da pominjem i poruku za rođendan, gde mi pominju da crknem taj dan, jer će mi biti lakše. Da sam jalova i da nikad neću osetiti šta je to imati dete, da treba da mi iseku dojke kada sam prolazila kroz operaciju prošle godine“, napisala je ona i pokušala da pošalje poruku da nisu svi snažni kao ona i da može da se desi da neko neće moći da podnese takve stravične pretnje.

– Slušajte me sad vrlo dobro: Nap**ite mi se k**** svi koji ste ovo pisali i svi oni koji su doprineli ovom. Oni će se sami pronaći, jer je dugačak spisak. Ja se neću ubiti, ali ima osoba koje ovo ne bi izdržale! Šta bi bilo da sam htela da ubijem sebe ili nekog? Sramota da vas bude! Poješće vas mržnja, zato idioti na tastaturama pazite šta pišete i da te reči mogu ugasiti nečiji život! A ko me želi mrtvu neka dođe! Ako sme!

Kockareva je vidno uznemirena zbog onoga što non-stop doživljava, te na ovaj način pokušava da apeluje na nadležne da sankcionišu ovakvo ponašanje.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.