Prada vam s ponosom predstavlja prvu kolekciju koju su kreirali Miuccia Prada i Raf Simons

Prada je prošlog februara objavila važne vesti za svet mode, istakavši da će Miuccia Prada deliti kreativni doprinos i donošenje odluka sa Rafom Simonsom.

Meseci koji su iza nas, očigleno su bili plodonosi jer upravo sad imamo priliku da vidimo njihovo delu licem u lice. Zajedničnim snagama, ovaj duo je osvetlio modni svet, budući da je sezona usled pandemije bila i više nego mirna.

Par je predstavio najnoviju Pradinu kolekciju za proleće-leto 2021. godine tokom Nedelje mode u Milanu noseći dodir antologije oba dizajnerska imena. Kada je Miuccia u pitanju, imamo priliku da vidimo njenu sklonost ka geometrijskim otiscima iz 70 – tih, tehničkom odelu i satenu. Što se Rafa tiče primetan je isti izraz koji smo videli na njegovoj poslednjoj reviji Jil Sander 2012. godine.

Ali magija je pronašla način da bude predstavljenja kroz blisku saradnju ova dva dizajnerska velikana. Oba dizajnera su detaljno upoznata sa ženstvenim midi suknjama, oštrim stiletto stilom kao i interesom za komični dodir, što se videlo u obliku prevelikih logotipa na grudima modela.

Dijalog Prade i Simonsa tek započinje prema rečima brenda, a modni svet i njegovi poklonici nestrpljivo očekuju nove kolekcije ovog neobičnog tima.

Otkrijte u našoj galeriji Prada kolekciju za proleće – leto 2021. godine.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.