Poznati reperi nudili Ani 12.000 za SE*S?! Zvali je da glumi u spotu, pa na TROJKU – Koraćeva progovorila…

Šok priča!

Devojku Davida Dragojevića prate repovi iz prošlosti, a sada je isplivala informacija da su slavni bosanski reperi Ani nudili debele pare, čak 12.000 evra za spot i seks utroje.

– Jala se još pre svog venčanja 2017. godine ložio na Anu Korać, koja je tada da svojom drugaricom Sorajom Vučelić bila top riba. Kada je slavio momačko veče, imao je priliku da bude sa njom, ali je ipak odlučio da to ne radi zbog svoje supruge u koju je bio jako zaljubljen, ali Ana mu je ostala tiha patnja. Buba Koreli i Džala Brat su nedavno uzeli Anin broj telefona kako bi joj ponudili ulogu u njihovom spotu, ali i da se ujedno provedu svo troje. Čuli su se telefonom i ostalo je da joj oni jave kada će biti snimanje – tvrdi izvor blizak starleti, ali Ana Korać sve negira, piše „Svet“.

– Naravno da to nije tačno, to su gluposti. Evo David i ja se upravo smejemo na ovu priču. Ne poznajem Bubu, a još manje Jalu, uopšte nemam kontakt sa njima, nemam njihove brojeve telefona, niti smo se ikada čuli. Ne snimam spotove za njih, ali ne znam da li ćemo ubuduće sarađivati, ne znam šta nosi dan, šta nosi noć, ali sada je tako. Mene više ništa ne iznenađuje! Kakvi su to ljudi koji stalno nameštaju Davidu i meni ovakve stvari? Šta to imaju protiv nas? Zašto žele da nas unište, ne zanam, ali meni je ova priča smešna – rekla je Ana.
Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.