POVEĆANJE – PARE ZA DETE OD ULASKA ZOLE: Miljana pred kamerama tražila 85% od honorara – dobila 100!

Direktno i na prvu!

Lazar Čolić Zola, nakon što je ušao u „Zadrugu 3“ zajedno sa Jovanom Tomić Matorom, odlučio je da razgovara sa Miljanom Kulić sa kojom očekuje uskoro da dobije dete. Oni su razgovarali u dvorištu, a tom prilikom Miljana je želela da čuje od Zole da je spreman da izdvoji deo svog honorara za dete.

Miljana je ovom prilikom govorila kako je izgubila poverenje u Zolu i da je to razlog zbog čega je odlučila da traži 85 posto Zolinog honorara za njihovo dete.

– 85 odsto za dete, može? Želim poverenje da steknem, ja sam ga izgubila. Ti znaš koje su potrebe za dete? Ne znaš! Ja nemam poverenja u tebe! Da li može 85 odsto honorara za dete? Ne može? To je to, znala sam da neće moći! Sad i nisam srećna što te vidim! – govorila je Miljana.

– Vidim kao da ti je krivo što sam došao, šta ti je? Kako takav ružan pristup imaš? Može i 100 odsto za moje dete! Za koga će ići, ako ne za moje dete? Ne može tako, ne može mene niko da ucenjuje! – pričao je Zola.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.