Poruke za dobro jutro (poruke za zaljubljene, poruke prijateljima)

Dan je počeo, a vi ste daleko od osobe koju volite? Želite da joj ulepšate buđenje i da prvo što pročita bude vaša poruka. Možda vam prave reči nedostaju zbog treme ili jednostavno niste sigurni šta je ono što bi sa sigurnošću izmamilo njegov, odnosno njen osmeh. Mi vam želimo pomoći, pogledajte naše poruke za dobro jutro i možda pronađete nešto što će vam odgovarati.

Imate prijatelje koji su daleko, s kojima se ne viđate često, a nedostaju vam? Pripremili smo vam najnežnije i najkreativnije SMS poruke za dobro jutro.

Nije važno da li više volite Viber ili poruke u Facebook sandučetu ili ste ljubitelji starog dobrog SMS-a, ove poruke će 100% obradovati onog do kog vam je stalo.

Poruke za dobro jutro za zaljubljene
Dobro jutro, sunašce! Dan je odavno počeo svima, samo nije meni. Ja čekam da čujem tvoje „dobro jutro“, pa da počnem da računam vreme! Želim ti divan dan!

Novi dan kuca na vrata, a ti nisi tu da pokucate zajedno. Najviše na svetu bih voleo da se budim pored tebe. Svakog jutra! To bi za mene bilo dobro jutro!

Dobro jutro, bleso! Probudi se što pre da zajedno budemo budni u ovom šašavom svetu! Volim te!

Dobro jutro, moje sunce i moje nebo! Vreme je za buđenje! Želim ti uzbudljiv i vedar dan! Da sat što brže otkucava svoje minute i sate i da te što pre držim u svom zagrljaju!

Sunce i mesec su odavno zamenili mesto na straži, nebo blistavo čeka da se probudiš, kao što i ja nestrpljivo čekam da čujem tvoj glas! Dobro jutro, lepoto!

Neka ti ovaj dan donese nešto posebno! Zamisli da ti je rođendan i da možeš dobiti sve što poželiš! Raduj se, smej i uživaj! Mislim na tebe! Jutro, ljubavi moja!

Najveća sreća je kad je onaj kog voliš kraj tebe! Volela bih da znaš koliko želim da umesto ove poruke mogu da te poljubim za dobro jutro! Neka do tebe stignu ova zaljubljena slova, voli te budala ova! Dobro jutro!

Gde god da te ova poruka stiže, gde god da te moje reči bude, znaj da želim da sam bliže kad se tvoje lepe oči probude! Dok maštam o tvom sanjivom licu, poruku ovu pišem! Osvojila si ovu ljubavnu izbeglicu, bez tebe jedva mogu da dišem! Dobro jutro, ljubavi!

Misliš da je meni lako kad mi dan počne daleko od tebe? Želim da znaš da sam zbog ove daljine najviše ljut na sebe. Voleo bih najviše na svetu da mogu da te sada poljubim i sa tobom jastuk delim! Dobro jutro, mila moja!

Ja nisam pesnik, ali želim da ti kažem da i ne postoji pesma koja bi mogla opisati moju ljubav prema tebi. Zamisli sve najlepše i najdivnije što želiš u svom životu! Eto to želim da ti pružim! Dobro jutro, srce!

Dobro jutro, moje sunce! Jedva čekam da te zagrlim i poljubim! Mrzim svako jutro koje mi počne bez tebe!

Zamisli najlepše boje, zamisli najlepše melodije, ukuse i najnežnije dodire. To te ja budim u mislima i maštam o tome da sam pored tebe. Volim te, ljubavi!

Moja duša treperi od pomisli da će te danas ugledati! Ne možeš ni da zamisliš koliko sam srećan što te imam! Jedva čekam da se zagrlimo! Dobro jutro, srećo moja!

Prijateljske poruke za dobro jutro
Ovo je veliki i ponekad strašan svet, ali nije toliko loš kad je dopustio da se mi sretnemo. Velika je sreća imati tebe za prijatelja. Želim da ti sa tom mišlju počne ovaj dan. Dobro ti jutro!

Dobro jutro, prijatelju! Želim ti dan pun uspeha i sreće! Divno stvorenje kao ti zaslužuje sve najbolje! Kao u „Alisi u zemlji čuda“, sećaš se? Srećan ti nerođendan!

Dan je davno počeo, a ti se nisi probudio! Draga moja lenštino, ako ne prekineš uskoro san, umesto dobro jutro poželeću ti dobar dan! Iz kreveta ustani, malo vredan postani! Šta li misliš ti, da ću kafu sama popiti?! Ako ti je dosta rime ove, onda ustani kad te prijatelj zove!

Otvori svoje lepe oči i spremi se za ovaj poseban dan! Šta? Ne znaš koji je dan? Pitaš se sada šta si zaboravila? Pomoći ću ti: zaboravila si da je danas tvoj dan! Svaki dan je tvoj dan! Nasmeši se i raširi krila! Neka svako jutro bude razlog za malo slavlje! Volim što si baš moja drugarica! Dobro ti jutro želim!

Dobro jutro, prijatelju! Želim da ti ovaj dan bude poseban, kao da ti je rođendan! Naoružaj se osmehom, pozitivnom energijom i radošću! Lepim mislima privuci lepe stvari u život! Za početak: dođi na kafu!

Ovo je poslednji put da prelazim preko ovoga! Mislila sam da ti je dosad postalo jasno da sa mnom ne može tako! Takve greške više neću da trpim! Šta se čudiš? Nešto ti nije jasno? Naravno da nije, JER SE ŠALIM! Nadam se da te je ovo razbudilo, spavalice jedna! Buđenje!

U svetu izdaje i zavisti, gde ne znaš kome možeš verovati, prava je privilegija i čast imati nekog poput tebe za prijatelja! Hvala ti što postojiš i što mi svakog dana izmamiš osmeh na lice! Dobro jutro!

Nadamo se da su vam se svidele naše poruke za dobro jutro!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.