Dobro jutro, ljubavi moja (SMS poruke i poruke sa slikom)

Ako ste zaljubljeni, nemojte se ustručavati da to i pokažete, kažite to jasno i glasno. Za vas smo pripremili kolekciju potpuno novih poruka pod nazivom dobro jutro, ljubavi moja. Poruke za dobro jutro su podeljene u dve grupe: ljubavne poruke za dečka i ljubavne poruke za devojku.

„U ljubavi ne postoje pravila. Možemo pokušavati da se pridržavamo priručnika, da vladamo svojim srcem, da izgradimo strategiju ponašanja – ali sve su to koještarije. Srce odlučuje, i to što ono odluči, jedino i važi.“ – Paulo Koeljo

Dobro jutro ljubavi za devojku
Neki snovi traju duže od ostalih, neki su lepši od drugih, a moj najdraži san upravo čita ovu poruku! Dobro jutro, ljubavi!

Volim te tvoje oči, i u njima čudesni sjaj,
ja volim samo tebe i nijednu drugu znaj.
Volim te, ljubavi!

Da bi neko osetio punu snagu radosti, mora imati nekoga sa kim će je podeliti. Ja samo želim da radost svakog novog jutra podelim sa tobom. Volim te, ljubavi.

Pusti me da ti zavirim u srce, da zaspem na tvojim usnama i probudim se u tvom zagrljaju, pusti me da te zagrlim snažno i tiho, sasvim tiho ti šapnem, volim te.

Dobro jutro ljubavi, dušo moja draga,
ništavna su meni sva zemaljska blaga,
stalo mi je do tebe i do tvoje srećе,
jer je to za mene bogatstvo najveće!

Poslaću ti poljubac pa ćeš znati da te volim, suzu da znaš da mi nedostaješ, a kada vidiš reči “Dobro jutro, princezo”, znaj da ne prestajem da mislim o tebi.

Dok trljaš te lepe okice snene
misliš li možda i ti na mene.
Da li ko i ja, čezneš i patiš
često mi dođeš u misli svratiš.
Želim te, dođi, budi kraj mene
da ljubim te lepe okice snene.

Najbolji način da započnem dan je ujedno i jedini način kojim ga mogu započeti, otvaram oči neizmerno srećan što te imam i pomalo tužan što nisi kraj mene! Dobro jutro, ljubavi!

Samo sam ti hteo reći dobro jutro, ljubavi moja, jer ako to ne učinim, osetim se prazno i to me proganja čitavog dana. Volim te, ludo!

Upravo sam otvorio oči, nasmеšio se. Želiš li znati razlog? Ti! Ti si jedini razlog što s osmehom zaspim i srećan se budim! Dobro jutro, ljubavi!

Meni je lako sve što radim, jer sve što sanjam počinje s tobom. Meni je život i san i pesma, i sve mogu i sve želim, jer si moja! Neka i tebi počne ovaj dan sa ovoliko ljubavi i sreće! Volim te, sunce moje!

Dobro jutro ljubavi za dečka
Šaljem ti hiljadu poljubaca
da ti ulepšaju dan.
I svakog se jutra zahvaljujem Bogu,
jer si stvaran, i nisi samo san.

Jedna je reč malo, a hiljadu mnogo, ali su dovoljne samo dve da kažu baš sve: „Volim te“. Dobro jutro, srce!

Jesi li se cele noći prevrtao u snu? To sam te ja ljubila u mislima. Probudi se, dođi da se ljubimo u stvarnosti! Dobro jutro, mili moj!

Dobro jutro, mili! Čik pogodi ko te voli najviše?
Da su noći duge koliko te samo volim, vladao bi potpuni mrak, nikada ne bi svanulo! Dobro jutro, ljubavi!

Volela bih kad bi samo znao šta mi značiš! Svet bi stao na trenutak kad bi ljudi shvatili koliko velika je ljubav koju osećam prema tebi! Ti mi značiš SVE! Volim te, dobro jutro, srećo moja!

Noćas mi se neko ušunjao kroz prozor i ukrao moje srce. Znam da si to bio ti, čuvaj ga jer ono kuca samo za tebe. Dobro jutro, ljubavi!

Želim da ti se zahvalim što me činiš najsrećnijom osobom na svetu i što mi je svaki dan bolji i srećniji od prethodnog! Dobro jutro!

Sunce izlazi iz mraka kako bi pružilo novu priliku ovom svetu, i kako bi mi omogućilo da te danas mogu voleti malo više nego juče, a ipak za nijansu manje nego sutra u isto ovo vreme.

Volim te, dušo! Ti si moj san iz kog sam se probudila! Ti si moja java u kojoj te željno iščekujem! Ti si moje Sunce, moj Mesec, sve moje zvezde! Ti si moj svemir ceo! Dobro jutro, ljubavi!

Da li ja umem da ti opišem ovu sreću? Hoću li ikad naći prave reči za ovu ljubav? Dok razmišljam neka do tebe stignu ova slova. Volim te i dobro jutro, ljubavi moja!
Ova poruka ima zadatak da te budi iz sna,
da ti na usne poljubac spusti kad već to ne mogu ja.
ako ne uspe da ti na lice osmeh navuče, odmah je se reši,
a ako uspe ponovo je pročitaj – pa se opet nasmeši!

Izvini što te budim, ali imam nešto zaista važno da ti kažem, VOLIM TE VIŠE OD SVEGA! Dobro jutro, spavalice!

Kad bi samo moglo da se opiše koliko te silno volim, kad bih samo mogla da ti pošaljem svoje zagrljaje i poljupce! Onda bi ova poruka letela preko svih prepreka, iznad svih oblaka i stigla pravo na tvoje usne! Volim te, dušo moja pospana! Dobro jutro!

Dobro jutro, moje sunce! Želim da ti kažem, otkrila sam nešto mnogo važno. Ti si vidovit! Kako znam? Sanjala sam te kako dolaziš da mi ulepšaš život! I zaista, eto tebe, usrećuješ me svaki dan! Ti si moj heroj, moj vitez i princ iz bajke! Volim te, dušo moja!

Vreme je da ustaneš. Otvori oči i osmehni se. Iako ne mogu biti na drugoj strani kreveta, jako mi nedostaješ. Ipak se nadam da ćeš uživati ​​u ovom prelepom jutru i da će ti se sve želje ostvariti. Dobro jutro, ljubavi!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.