PONOVO STAJE NA LUDI KAMEN?! Kijin ljubavni život se DRASTIČNO menja! UDAJE SE za novog IMUĆNOG dečka?!

Slobu je prebolela!

Pobednica prve sezone „Zadruge“ Kristina Kockar, polako ali sigurno krči svoj put ka samom estradnom vrhu.

Ona vredno radi i ne odustaje od svojih poslovnih ciljeva, a evo kakva je budućnost očekuje. Astrolog otkriva da je Kiji u zvezdama zapisano da uvek bude u pokretu, da putuje i da otkriva nove životne avanture.

– Kija je svestrana, njen horoskopski znak je vezan za kretanje, putovanja, pisanje, pevanje, ples, televiziju, što takođe znači da ona nikada neće ostati bez posla, odnosno bez izvora primanja. Takođe, ona će veoma dugo ostati u centru pažnje javnosti – kaže astrolog.
Kija uvek imala problematičan odnos sa ocem, sa kojim nikada nije mogla da nađe zajednički jezik. Astrolog takođe tvrdi da je Kockarevoj u zvezdama zapisano da će joj prvi brak propasti, što se upravo i dogodilo sa pevačem Slobom Radanovićem.
– Kija je za supruga izabrala čoveka koji se bavi istim ili sličnim poslom kao i ona, ali sa njim neće uspeti da održi srećan i trajan brak. Njoj više odgovaraju stariji muškarci, koji joj mogu pružiti stabilnost i sigurnost, kako emotivnu tako i finansijsku. Njoj najverovatnije predstoji bar dva braka, ali prava ljubav i srećan dugotrajan brak dolazi joj tek sredinom života, negde oko njene 40. godine. Vrlo je verovatno da će jedan od supružnika biti vrlo popularna javna ličnost, a da će drugi biti vrlo imućan, najverovatnije stranac – kaže astrolog.
Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.