3 horoskopska znaka za koje je ovo nedelja iz snova

Čak im ni retrogradni Merkur ništa ne može

Zvezde su se ove nedelje namestile tako da će neki horoskopski znaci imati malo više sreće od drugih. Za tri znaka će ovo biti bukvalno sedam dana iz snova.

Sunce je u Raku, pa su vodeni znaci u prednosti kada je raspoloženje u pitanju.

Retrogradni Merkur je u Lavu, pa će im samo dati više energije da iskažu svoju kreativnu stranu.

Venera pravi sekstil sa Uranom, a to će doneti jedinstvenu lepotu ljubavi.Rak

Sunce je u vašoj prvoj kući ličnosti, a to vas puni energijom i entuzijazmom da krenete za onim što želite za sebe. Napokon ćete biti osoba koja ste uvek želeli da budete jer ćete izložiti sebe sa svim svojim manama i vrlinama celom svetu.

Pomračenje Sunaca koje se desilo 2. jula još uvek ima uticaj na vas. Ono vas transformiše u sasvim novu osobu. Sunce formira trigon sa Neptunom i tako pojačano oslikava vašu ličnost. Podsetite se da je jedino ono o čemu zaista treba da vodite računa to da li ste na pravom putu, a ako jeste on će vam biti obasjan. Kada Venera uđe u vašu u vašu kuću biće vam neprijatno koliko ćete sami sebi biti lepi. Onog trenutka kada ova planeta formira sekstil sa Uranom, shvatićete šta je tačno ono što vas čini lepom i posebnom osobom.

ŠkorpijaPočetak leta je uvek očaravajuće zahvalno vreme za vas, jer u tom periodu Sunce prolazi kroz vašu devetu kuću avanture i ekspanzije. Raspoloženje vam je takvo da je najbolje da putujete i istražujete nove još nedosegnute visine. Može vam se desiti duhovno otkrovenje sok se Sunce nalazi u trigonu sa Neptunom. Vreme je da se prepustite svemu što vas okružuje. Vi ste večne duše i protežete se daleko izvan vaših tela.

Postoji šansa da vam se desi „brza luda vožnja“ u životu. Dok sekstil prave Venera i Uran, trebalo bi da se osećate daleko euforičnije nego što ste to inače, a onda možete zamisliti kakva će to eksplozija biti. Ne plašite se da idete preko onoga što ste mislili da su vaši limiti.

Ribe

Niko neće više od vas ceniti to što je Sunce u trigonu sa Neptunom. Sunce je u vašoj petoj kući zabave i zadovoljstva, a i Neptun se nalazi baš u vašem znaku. Šta mislite da to znači? Pa, to da ćete doživeti toliki nalet entuzijazma koji je pitanje da li će vam se ponoviti u životu. Ovo je neverovatno kreativan trantit za vas i trebalo bi da dopustite svojoj umetničkoj prirodi da se iskaže. Vreme je da zaplešete sa četkicom za slikanje i da bar u okviru svog doma napravite fantaziju.

Postojaće ideja ili projekat koji će vas povući napred, ali morate da učinite mali napor, da to poželite. Kada Venera formira sekstil sa Uranom, videćete stavrnost i stavri oko sebe na način koji vam je do sada bio nepoznat.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.