„POGREŠILA SAM“ Zadrugarka se POKAJALA što je ušla u vezu sa OVIM zadrugarom, a evo i ZAŠTO

Nije joj svejedno!

Zadrugarka Nataša Radan jutros je posumnjala da je trudna, pa je odmah uradila test za trudnoću. Dalila Dragojević bila je uz nju dok je radila test, koji se pokazao kao negativan. Nataši je laknulo, a večeras se dok se vraćala sa žurke koju je organizovao Veliki šef povodom proslave rođendana Mime Živković poverila Ivi Grgurić.

– Ta osoba mi nije tu, plakala sam celu noć, bilo mi je teško. Nekoliko dana sam sj*bana, ali isto tako, laknulo mi je kada sam videla da nisam trudna. Od kad me to muči… Ušla sam ovde u priču sa Radetom, a nije mi to trebalo. Ova osoba mi mnogo znači, takođe mi znači i druga osoba, znaš i sama koja, zato ne znam zašto sam uradila neke stvari. Pogrešila sam. Za sad je prošlo. To jest nije prošlo, kad bih mogla da znam kakva mi je situacija napolju, bilo bi mi mnogo lakše – poveravala se Nataša, a Grgurićeva ju je tešila i govorila da svako ima pravo na greške.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.