„P*ČKO, JA SAM ANA“! U pola noći u pidžami NASRNULA na NEGA – Rasta ovo ISKORISTIO na SUDU!

Sve zabeleženo na snimku!

Pevačica Ana Nikolić je svom bivšem suprugu Stefanu Đuriću Rasti uništila auto vredan 100.000 evra. Ona je navodno priznala prijateljici da je u naletu besa ključevima izgrebala njegova kola, a sve je zabeleženo na video zapisu koji je Rasta iskoristio u brakorazvodnoj parnici.

– Prema Rasti sam imala milosti. Nisam mu slupala autao, ali samu u pidžami u pola noći došla taksijem ispred zgrade. Nisam mu slupala auto, ali samu u pidžami u pola noći došla taksijem ispred zgrade. Nisam sigurna da li smo se tad zabavljali ili smo se tek venčali. Mnogo me je iznervirao, nije hteo da mi se javi na telefon – navodno kaže Ana na snimku.

– Bila sam u „flaši“ ozbiljno. U papučama sam došla ispred zgrade, taksi me je čekao. Uzela sam ključeve i po onom novom mercedesu od 100.000 evra se potpisala: „Ja sam p*čko Ana“. Znači šteta je bila 5.000 evra jer sam se potpisala po svim vratima. I po prednjim i po zadnjim vratima i ispod sam se potpisala. Sjebala sam mu ceo auto – rekla je Ana, a onda se našalila na svoj račun.

– Ja sam pakao! Za koga se udati, kome sad život upropastiti – rekla je Ana kroz smeh.

Ana i Rasta ne žive zajedno već godinu dana, ali su se nedavno sporazumno razveli prema rečima njihovog zajedničkog advokata.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.