PALA MU U ZAGRLJAJ Ivana u suzama zbog Čolakove devojke: „Bane, kako si mogao to da mi uradiš?“

Ne može da dođe sebi.

Pevačica Ivana Krunić preživela je pravu dramu kada se prethodne noći u Belu kuću uselila devojka Baneta Čolaka, Ermina Pašović, a svima je poznato da je zadrugarka bila sa njim u prisnijim odnosima.

U Zadruzi je nastao opšti haos kada ju je Ermina napala i ponizila dok je izgovarala niz pogrdnih reči, što je nju srozalo, pa je preplakala celu noć.

Iako je tokom današnjeg dana bila vesela i raspoložena zbog slave Svete Petke koju je tradicionalno obeležavao Bora Santana, ona je na kraju poklekla, pa je u zagrljaju Radeta Lazića zaplakala dok mu se jadala.

– Ne mogu da verujem kako sam ispala glupa. Ja treba da radim samo svoj posao i da imam nekog ko će da odlučuje za mene i da mi govori šta da radim – rekla je Ivana.

– Znam, tako sam i ja nekad govorio za sebe – rekao je Rade.

– Šta sam ja znala? Problem je što ja stvarno ništa u životu loše nisam preživela. Kako je to mogao da uradi? Noć pre toga mi priča neke priče, a onda totalno druga priča! – rekla je Ivana.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.