PAKAO ZADRUGE! Ivan Gavrilović POBEGAO zbog NEHUMANIH uslova u rijalitiju, ali tu NIJE KRAJ!

Nije on prvi!

Juče je iz Zadruge pobegao Ivan Gavrilović. On je iskoristio nepažnju čuvara i uspeo da se probije kroz njihove obruče, a potom napusti imanje.

Vest o njegovom begu je tek kasnije objavljena i to kada je ovonedeljni vođa Lepi Mića pročitao pismo Velikog šefa, u kojem se navodi da je Ivana nakon ovog postupka diskvalifikovan i da će morati da plati kaznu od 50.000 evra.

Mi smo stupili u kontakt sa Ivanom Gavrilovićem i on nam je rekao da se ne boji kazne, jer su svi zakoni i ljudska prava tu da ga zaštite.

Naime, on je nama rekao da mnoge stvari i psihološke igrice mi ne možemo da vidimo, a navodno su prisutne u Zadruzi i to boravak u rijalitiju čini još težim.

On nam je rekao da tamo vlada jako negativna atmosfera i da on nije kao što je ugovorom bilo predviđeno ispoštovan, hrana mu nije donošena na vreme, a takođe i lekovi koje mora da pije na vreme.

U razgovoru sa Ivanom mi smo se setili i drugih sličnih slučajeva. Naime, još mnogo Zadrugara se ranije žalilo na ovakav tretman, samo što se nisu svi odlučili na ovako radikalne korake kao Ivan.

Pre njega se na sličnu situaciju žalila i Zlata Đurković, koja je jednom u lajvu rekla da je veoma ljuta jer ne dobija terepije na vreme, a to je tražila izričito pri ulasku u rijaliti.

Bezbroj puta su se žalile i Miljana Kulić i Marija Kulić, a poslednji put je bilo kada je Miljana rekla da ona neće više ostati u rijalitiju ukoliko dadilja njenog deteta ne dobije lekove koje mora da uzima. To se dogodilo pre samo nekoliko dana.

Luna Đogani se u toku svog boravka takđe više puta žalila na tretman koji je imala u Zadruzi.

Da li se zaista iza zatvorenih vrata dešava ovo o čemu su Zadrugari govorili? Prepuštamo vama da zaključite.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.