OŽENJEN, A LJUBI DRUGU! Janjuš zamenio Anu Korać sa NJOM! Uhvatio je za ZADNJICU, pa izjavio ljubav!

Opa!

Robot Leposava, poželela je da razgovara sa zadrugarom Markom Janjuševićem Janjušem. On se obradovao ovom susretu, s obzirom na to da je priznao da gaji simpatije ka njoj.

– Ljubavi moja, deset dana sam te čekao – priznao je Janjuš.

– Želela bih nasamo sa tobom da porazgovaram, baš su nepristojni ovi roboti – rekla je Leposava, misleći na zadrugare koji prisluškuju razgovor, a Marko ih je oterao.

– Oko moje lepo, jesam li ti nedostajao? – upitao je Janjušević Leposavu.

– Ne mogu da te gledam u oči, nadam se da se ne ljutiš. Uopšte ne znam zašto mi se sviđaš. Ne bih volela da se oko tebe muvaju ženski roboti. Čula sam da su neki ženski roboti bacili oko na tebe – priznala je Leposava.

– Ljubavi, samo tebe volim i nikoga ovde više – odgovorio je Janjuš.

– Lep si, Janjuše. Ko te je dirao, imaće posla sa Leposavom! Došao si praznih ruku, vi roboti iz „Zadruge“ za to kažete „stipsa“ – rekla je Leposava.

– Hoćeš majicu da ti dam, 3.500 hiljade, original. Da li je to znak ljubavi? – dodao je Marko i skinuo majicu kako bi je poklonio Leposavi.

Urnebesan momenat je bio kada je Janjuš pokušao da poljubi Leposavu, a ona se namestila da može samo u obraz da je poljubi. Potom je upitao da li će nekad moći da prespava sa njom, na šta je Leposava odgovorila da će možda doći do toga jednog dana. Kada je krenuo da komentariše njen fizički izgled, Leposava se naljutila i tu se završila njihova komunikacija.

Poznato je da je u prvoj sezoni imao intenzivnije druženje sa Anom Korać, ostaje da vidimo da li će se u tom smeru odvijati i odnos sa Leposavom, s obzirom na to da je u jednom momentu uhvatio i za zadnjicu.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.